Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem on calendar printing from Zimbra Network Edition 6.0.1

  1. #1
    chaufai is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default Problem on calendar printing from Zimbra Network Edition 6.0.1

    I have encountered problems on calendar printing from Zimbra Network Edition 6.0.1.

    I have just schedule a 1-day appointment if option "All day event" is selected, as it will span into 2 days when I select the "print" function.

    What the problems is? Hope can help me to solve the problem.

    Thanks a lot.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    p24t is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Austin
    Posts
    441
    Rep Power
    8

    Default

    I'm having the exact same problem with one of my calendars. It's essentially a time-off calendar, showing who is out on which day, and it's showing some people as being off for an extra day, while not displaying other full-day events in their place. This is going to be a concern for my users, as this is used on a regular basis.

    This is happening to me from the HTML view, and apparently also the print view. Same mechanism, I assume.

    This is on 6.0.4
    Attached Images Attached Images
    Last edited by p24t; 03-04-2010 at 07:28 AM.

  3. #3
    chaufai is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    5

    Default

    6.0.4 also got this kind of problem? it was because someone told me that upgrade from 6.0.1 to 6.0.4 will solve this problem.

    then, i really have to think that if i really have to do my upgrade or not.

    thanks for your reply.

  4. #4
    p24t is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Austin
    Posts
    441
    Rep Power
    8

    Default

    That's correct, this problem also exists in 6.0.4 - but I can't speak for any versions beyond that, and the latest is 6.0.5 - but I wouldn't put money on that version being fixed either, since there's no bug report that I've been able to find yet.

    Waiting on support.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Postfix unavailable - queue down
    By pmona in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 01-21-2010, 10:03 PM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. [SOLVED] parts_decode_ext error
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2008, 07:24 AM
  4. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  5. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •