Results 1 to 2 of 2

Thread: special characters in search?

  1. #1
    bkmd is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Default special characters in search?

    Hello...

    How are special characters handled in web GUI search interface??

    They seem to be ignored...

    Is there a way to escape these??

    i.e. how do I search for messages with "[my-list]" in the subject?? and not get things with just "my" and "list"??

    Thanks!

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    This is because of the way that Lucene indexes things: it strips out non-
    ascii characters before putting things into the word list. So "[my-
    list]" ends up being indexed as "my list". The only solution would be to create a filter and tag the item.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Searching message headers?
    By gkra in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 08:26 AM
  2. Opensource backup Question.
    By nfear24 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2007, 11:47 PM
  3. ERROR in special characters
    By romulo in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 12-08-2006, 09:14 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-04-2006, 02:30 AM
  5. Spellchecker special characters support
    By Abak in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2006, 09:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •