Results 1 to 8 of 8

Thread: tomcat keeps shutting down...

  1. #1
    imranakbar is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default can't access admin console

    Hi, I just installed the open source rpm and the servers seem to have started. I can't seem to access the admin console though, either from the computer itself or from another computer.... i'm doing https://ip address:7071/, and I've forwarded both https and port 7071 to this pc (it's behind a router), but nothing comes up... how can I access it locally? I tried 127.0.0.1:7071, but no luck there either. I had apache (httpd) running, but the install guide suggested that I shouldn't have it running so i turned it off. Any ideas?

    Thanks

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

  3. #3
    bobby is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    so you can access the web client ok? but this doesn't work on the server itself: "https://localhost:7071/"?

    what is the result of running this on the server:

    su - zimbra
    zmcontrol status
    openssl s_client -connect localhost:7071

  4. #4
    imranakbar is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default

    No, I can't access the web client...

    here's what I get:

    antispam Running
    antivirus Stopped
    zmclamdctl is not running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Stopped
    tomcat is not running
    mta Stopped
    postfix is not running
    zmsaslauthdctl is not running
    snmp Running
    spell Running
    [zimbra@localhost ~]$ openssl s_client -connect localhost:7071
    connect: Connection refused
    connect:errno=29

  5. #5
    kowell is offline Special Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    118
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by imranakbar
    No, I can't access the web client...
    antivirus Stopped
    zmclamdctl is not running
    mailbox Stopped
    tomcat is not running
    mta Stopped
    postfix is not running
    zmsaslauthdctl is not running
    [zimbra@localhost ~]$ openssl s_client -connect localhost:7071
    connect: Connection refused
    connect:errno=29
    The error that denied yot to acces your mailbox or to adminUI is that tomcat and zmsaslauthdctl are not running
    what is in the zimbra.log when trying to restart the services

  6. #6
    imranakbar is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default

    When I did a "zmcontrol start" I could access the admin console, but after a few hours it stopped working - "zmcontrol status" showed that:

    zmclamdctl, tomcat, and zmsaslauthdctl were not running.

    why do they keep shutting down?

    Thanks,
    Imran

  7. #7
    imranakbar is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5
    Rep Power
    9

    Default tomcat keeps shutting down...

    Hi,
    I've installed zimbra, but it keeps going down after a few minutes:

    zmclamdctl, tomcat, and zmsaslauthdctl are reported as not running when i do a 'zmcontrol status.'

    any ideas why they keep shutting down?

    Thanks,
    Imran

  8. #8
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can you post your log?
    /var/log/zimbra.log

    and
    /opt/zimbra/log/zimbra.log


    Quote Originally Posted by imranakbar
    When I did a "zmcontrol start" I could access the admin console, but after a few hours it stopped working - "zmcontrol status" showed that:

    zmclamdctl, tomcat, and zmsaslauthdctl were not running.

    why do they keep shutting down?

    Thanks,
    Imran

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Running tomcat after installation(solved)
    By mildred in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2007, 08:26 AM
  2. tomcat not running / postfix/postqueue errors
    By seravitae in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-10-2007, 08:18 PM
  3. tomcat - macosx install - please help
    By gmsmith in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-2006, 12:30 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-10-2006, 03:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •