Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra Web Client Search sub-folders problem

  1. #1
    XPERT is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default Zimbra Web Client Search sub-folders problem

    Hi,

    I am pretty new to zimbra and am testing it to the max.
    After an upgrade from 6.0.3 to 6.0.4 i noticed that when i set my preferences in the Zimbra Web Client Search to a subfolder i get an query error.
    I am setting it to "in:Name:01. Name2" whitout the quotes of course.
    If i save the setting all goes wel until i log in again then i get an Query error on my Query.

    Does anyone of you guys have such a tring type or does Zimbra searcjh not support Sub-folders.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Try using under:top_folder/sub_folder that works for me, there are details of search tips in the wiki: Zimbra Web Client Search Tips - Zimbra :: Wiki
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    XPERT is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Try using under:top_folder/sub_folder that works for me, there are details of search tips in the wiki: Zimbra Web Client Search Tips - Zimbra :: Wiki
    I know this works but then it shows me from all my subfolders the content.
    I just want one specific folder so i need the in: option.

    Going to try some options.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •