Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] cannot send email

  1. #1
    umarzuki is online now Loyal Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    96
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] cannot send email

    I could not send email from tech@zimbra.umarzuki.my to admin@zimbra.umarzuki.my


    Code:
    method:	SendMsgRequest
    msg:	try again: Unable to connect to the MTA
    code:	mail.TRY_AGAIN
    detail:	soap:Receiver
    trace:	btpool0-10:1254786966542:129b8e511ac802a8
    request:	
    
    Body: {
      SendMsgRequest: {
        _jsns: "urn:zimbraMail",
        m: {
          e: [
            0: {
              a: "admin@zimbra.umarzuki.my",
              t: "t"
             },
            1: {
              a: "tech@zimbra.umarzuki.my",
              p: "tech guy",
              t: "f"
             }
           ],
          idnt: "eb9da997-46d9-495e-8935-158bcb2dbf04",
          mp: [
            0: {
              content: {
                _content: "test"
               },
              ct: "text/plain"
             }
           ],
          su: {
            _content: "test sending mail"
           }
         },
        suid: 1254758133661
       }
     },
    Header: {
      context: {
        _jsns: "urn:zimbra",
        account: {
          _content: "tech@zimbra.umarzuki.my",
          by: "name"
         },
        authToken: "(removed)",
        notify: {
          seq: 1
         },
        session: {
          _content: 18,
          id: 18
         },
        userAgent: {
          name: "ZimbraWebClient - FF2.0 (Win)",
          version: "6.0.1_GA_1816.DEBIAN5"
         }
       }
     }

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,568
    Rep Power
    57

    Default

    See my answer in your other thread.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    umarzuki is online now Loyal Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    96
    Rep Power
    5

    Default

    this one is a dns problem. I had to edit resolv.conf to point to the dns server with mx record pointing to the zimbra server.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] mailboxmanager does not start
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 18
    Last Post: 01-30-2012, 11:40 PM
  2. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •