Results 1 to 6 of 6

Thread: @ and euro signs

  1. #1
    d64
    d64 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    34
    Rep Power
    8

    Default @ and euro signs

    I reckon this might have been brought up before, but if I, using IE, try to add a @ sign or a €, euro sign, to an email, I get weird results. Alt-gr+2 (@ on Finnish keyb layout) makes my text bold and of style "heading 1". Pressing alt-gr+e for the euro sign, the text becomes centered. Neither character appears in the text box. Changing the encoding over to unicode or such seems to have no effect.

    On Firefox there are no such problems, but switching over is not a viable solution either, because the cursor is not visible.

    Any ideas how to work around this?

  2. #2
    d64
    d64 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    34
    Rep Power
    8

    Default

    Addition: this only happens while composing html messages. Doing alt+64 does yield a @ sign correctly.

  3. #3
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Can you file this in bugzilla with the exact keyboard and layout settings. We may need to add debug to trap the exact key codes that your sending in this case and make sure they don't conflict with any shortcuts.

    You could try running with ?debug=3 and see if that gives any clue to the key codes the app is receiving.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  4. #4
    d64
    d64 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    34
    Rep Power
    8

    Default

    Ok, filed as bug 7994.

    Do you need more information in the report?

  5. #5
    nogod is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    7

    Default

    This problem is resolved? I have this problem too, only happens in Internet explorer.

  6. #6
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Bug 7994 - Some keypresses fail with Finnish layout on IE is still open, if you have any notes to helpout be sure to add them there.
    Last edited by mmorse; 12-18-2007 at 10:40 AM. Reason: link

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •