Results 1 to 4 of 4

Thread: Favicon rebranding - semi working

  1. #1
    simon_pp is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    14
    Rep Power
    6

    Default Favicon rebranding - semi working

    Hi,

    I have replaced all the favicon images at /opt/zimbra/jetty-6.1.5/webapps/zimbra/img/logo with my own images. My old favicons shows up on the login page and half the time after I login. However, the zimbra favicons still occasionally comes up even after I have cleared all the caches and so on. Is there anything else i am missing?

    -Simon

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    What version of ZCS are you running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    If you are running the Community edition have you ensure that you are meeting all the re-branding and licensing requirements ?

  3. #3
    simon_pp is offline Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    14
    Rep Power
    6

    Default

    Release 5.0.16_GA_2921.RHEL5_64_20090429021719 CentOS5_64 NETWORK edition

  4. #4
    veronica is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    8

    Default

    Replace /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/favicon.ico also

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimlets all not working?
    By jadestorm in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 10-28-2007, 07:25 PM
  2. [SOLVED] Rebranding question
    By torusgrp in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2007, 10:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •