Results 1 to 6 of 6

Thread: sent items with subfolders -> column missing

  1. #1
    Markus23 is offline Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Frankfurt, Germany
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default sent items with subfolders -> column missing

    Hi there!

    We've got a little "problem" here with the webclient.

    Some users of our company organize even their "sent items" folder with subfolders. But in those subfolders the "to:" column is missing , or to be more precisely instead of the "to:" column the "from:" column is shown.
    This isn't that informative in the sent items folder , isn't it? It seems that there is a standard set of columns which are shown for a subfolder, regardless which type the root folder got.


    Any hints, or should we consider this as a bug ?



    Bye,

    Markus

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Just test myself and it looks okay ... Which skin are they using ? And if you try a different one is it okay ?

  3. #3
    Markus23 is offline Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Frankfurt, Germany
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default

    Hi!

    We're are using the 'yahoo' skin (with slightly modified header) , but even if I change the skin, the problem remains.
    When choosing the 'sent folder' , the 'To' column is shown, when choosing a subfolder inside the 'sent folder' the 'From' column is shown.



    Update:

    Just changed language from german to english, and problem is gone and the right column is shown in subfolders. It seems to be some kind of translation bug.
    Not only the wrong column-title is shown but the whole wrong column including the content !

    Update2:

    Checked more language, and the problem stays. Only the the english versions seem to be right even in subfolders.
    In other languages (french, spanish, german) the column changes in subfolders of the 'sent items' folder.
    Last edited by Markus23; 04-06-2009 at 01:48 AM.

  4. #4
    krabina is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    174
    Rep Power
    6

    Default

    Hi Markus,
    the same happens here. I just filed a bug report.

    Bug 37494 – Subfolders of sent items folder shows wrong column in German localisation

    Please vote for it.
    -Bernhard

  5. #5
    Markus23 is offline Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Frankfurt, Germany
    Posts
    11
    Rep Power
    8

    Default

    Hi Bernhard,

    we also thought about filing a bug, but I haven't any experience with those bugtracker thingie, e.g. filing a bug ;-)

    I think this problem not only effect the german localisation but every localisation expect the english ones.

    I will vote for it right now ..


    Bye,

    Markus

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,580
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by Markus23 View Post
    Hi Bernhard,

    we also thought about filing a bug, but I haven't any experience with those bugtracker thingie, e.g. filing a bug ;-)
    There's only one way to file a bug report, jump in at the deep end and do it. Without bug reports your problems will go unresolved.

    Quote Originally Posted by Markus23 View Post
    I think this problem not only effect the german localisation but every localisation expect the english ones.

    I will vote for it right now ..
    As you're an NE customer you should open a support case and give them the bug number and ask support to attach your case to that report (you should also vote on it).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] upgrading to latest 4.5 release
    By ak2009 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2009, 09:08 AM
  2. Zimbra OSS 4.5.11 Re-install
    By newmember in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2008, 10:26 PM
  3. 4.5.11 to 5.06 Migration Suggestion
    By newmember in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 09-02-2008, 06:59 PM
  4. migrate20070809-Signatures.pl?
    By j.mc in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-11-2008, 09:52 AM
  5. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •