Results 1 to 6 of 6

Thread: Web client Drafts(2) but folder empty

  1. #1
    ThorGoLucky's Avatar
    ThorGoLucky is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Corvallis, Oregon, USA
    Posts
    100
    Rep Power
    9

    Default Web client Drafts(2) but folder empty

    Hi, for the last few weeks, one of my user's Drafts folder is bold and claims that there are 2 drafts, but clicking on the folder reveals that it's empty. I found that this problem can be due to IMAP/Thunderbird but he's using the Zimbra web client and tried both the Standard and Advanced versions. Is there a way to reset the folder back to normal? Thanks.

    Desktop: Windows Vista
    Browser: Mozilla Firefox
    Zimbra: 5.0.11_GA_2695.RHEL4_64.NETWORK

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Go into the Admin GUI and re-index their account. Hopefully that should resolve the issue.

  3. #3
    ThorGoLucky's Avatar
    ThorGoLucky is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Corvallis, Oregon, USA
    Posts
    100
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks, but that didn't solve the problem. Hmm.

  4. #4
    kenh248 is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Tacoma, WA
    Posts
    18
    Rep Power
    8

    Default

    I've had the same problem with various users, usually after using imapsync from our old server to Zimbra. Emptying the trash usually fixes it. If the trash is already empty, I'll delete a message and then empty the trash.

    Hope that helps!

    Ken

  5. #5
    mindunit is offline New Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks, I had this problem too and deleting/emptying trash worked for me.

  6. #6
    gettyless is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    95
    Rep Power
    8

    Default

    is this issue already tracked in bugzilla? Most of my users access mail through thunderbird so I haven't stumbled upon this issue until now.

    Or is this a 5.x thing that was already fixed in 6?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra + Funambol Sync4j Code
    By KevinH in forum Mobility
    Replies: 563
    Last Post: 01-16-2010, 02:20 AM
  2. .pst migration issues
    By jimklein in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 02-16-2009, 01:55 AM
  3. Error when Using Outlook PST Importer
    By chh in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2009, 05:20 AM
  4. Web Client Drafts(2) but folder empty
    By ThorGoLucky in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-06-2009, 05:50 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 08-11-2007, 12:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •