Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: [SOLVED] Cannot write anything composing in html using IE

  1. #11
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    zmprov mc COSname zimbraPrefHtmlEditorDefaultFontSize 12pt
    (Will fix inherit for anyone who hasn't modified theirs manually.)
    Filed: Bug 33387 - punti fontsize can't type in IE with html compose & sig

  2. #12
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Better workaround:
    /opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbra/WEB-INF/classes/messages/ZmMsg_it.properties
    pt = pt

  3. #13
    xandhy is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default

    I use ZCS 5.0.11 (in Polish localization); my users cant't compose messages (callendars and others) using HTML editor in IE. Tekst is blinking and unvisable. I can fix it temporary using command:

    zmprov mc COSname zimbraPrefHtmlEditorDefaultFontSize 12pt

    - but after changing account settings situation is still the same.

    Other workaround doesn't work. Of course i can remove HTML composing at all but it's unacetpable for my users. Does anyone have good idea what can I do?

  4. #14
    evsta is offline Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default

    It seems I have the same issue...
    Language of my user is Polish, browser IE7.

    I tried "zmprov ma user@testdomain.com zimbraPrefHtmlEditorDefaultFontSize 12pt" it did not work.

    setting font to another size (10pt, using zmprov) partially resolved this issue - user now can write message, but when he changes font size (html ajax editor with signature) the font actually changes but the combo box in UI doesn't reflect the change

    On different PCs on IE6, IE7, IE8 everything is ok...


    Zimbra is zcs-5.0.16_GA_2921.UBUNTU8.20090429045342

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:33 AM
  2. Problem viewing certain HTML messages in IE
    By axelseaa in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2008, 08:03 AM
  3. failed to read html content in webmail HTML mode
    By Frederick Cheung in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2008, 05:32 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 11-13-2007, 09:35 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-04-2006, 08:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •