Results 1 to 4 of 4

Thread: LDAP & spam classification problem?

  1. #1
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default LDAP & spam classification problem?

    Hi all

    I've just installed Zimbra on CentOS Release 4 (this was a clean install) and after a few teething problem I finally got mail delivered to my inbox but none of the spam has actually been classified as spam.

    The messages below are the ones listed in the logfile:

    Sep 29 19:41:25 chinook amavis[17932]: (17932-01) spam_scan: hits=-5.899 tests=[ALL_TRUSTED=-3.3,BAYES_00=-2.599]
    Sep 29 19:41:25 chinook amavis[17932]: (17932-01) lookup_ldap_attr(amavisspamkilllevel) (WARN: no such attribute in LDAP entry), "admin@xxxxxxx" result=undef
    Sep 29 19:41:25 chinook amavis[17932]: (17932-01) lookup_ldap_attr(amavisspamtaglevel) (WARN: no such attribute in LDAP entry), "admin@xxxxxxx" result=undef
    Sep 29 19:41:25 chinook amavis[17932]: (17932-01) lookup_ldap_attr(amavisspamtag2level) (WARN: no such attribute in LDAP entry), "admin@xxxxxxx" result=undef

    Is this something wrong with the install or something that can be easilly fixed. I'm still very new to Linux so I'm not sure where to look for any further info so let me know what you need.

    I must also say that this is an excellent product.

    Regards

    Bill

  2. #2
    anand is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    274
    Rep Power
    9

    Default not to worry

    all it means is that per user spam settings have not been set (system defaults are being used).

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Thanks for that reassuring answer. I'll keep on playing with Zimbra then.

    I don't know if this has been reported elsewhere but when the cursor is placed over a panel, such as a message view, the scroll wheel doesn't work and I have to use the scroll bar to see the remainder of the message.
    Last edited by phoenix; 09-29-2005 at 11:27 PM.

  4. #4
    pshah is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    269
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix
    I don't know if this has been reported elsewhere but when the cursor is placed over a panel, such as a message view, the scroll wheel doesn't work and I have to use the scroll bar to see the remainder of the message.
    Yea, this is a known issue we're working on a fix for (I'm assuming you're using Firefox). Apparently the 1.5 beta may fix it but not sure.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  2. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM
  3. External LDAP Problem
    By facerw in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 05-08-2007, 04:29 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 12:16 PM
  5. ldap pasword problem
    By jasonwillis in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 03-15-2006, 08:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •