Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] how to have BCC: on compose new email

  1. #1
    jason is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    AZ, USA
    Posts
    55
    Rep Power
    8

    Question [SOLVED] how to have BCC: on compose new email

    by default to: and cc: are there. How do i set bcc: either on a per user basis, or on a global basis? I have been testing the demo account (ajax) and did not see this, or how to do it. I did see it, if I chose a user from clicking on to: or cc:

    thanks in advance

  2. #2
    p24t is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Austin
    Posts
    441
    Rep Power
    8

    Default

    I don't believe there is an option to always have the BCC field show, but with 5.0.6 there is a link at the end of the CC field (all the way to the right) that will toggle showing/hiding the BCC field.

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    In Bug 18116 - Show BCC field option (I actually opened that one) for 5.0.5+ we made it one click rather than the complicated drop down menu and decided against pref/went with session only (so your open-close of BCC stays for the current ZWC session).

    Vote for / support ticket tag / cc watch this RFE:
    Bug 24876 - BCC field persistent across sessions is asking for pref or implicit pref that can be used cross-session (zimbraPrefComposeShowBcc LDAP attribute).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Link to Compose Email
    By RJones in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2008, 06:33 AM
  2. Not receiving from given domain
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 19
    Last Post: 02-29-2008, 11:45 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •