Results 1 to 2 of 2

Thread: I cannot POP email when I use fillter function on Zimbra Web base.

  1. #1
    aoddy is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    30
    Rep Power
    7

    Default I cannot POP email when I use fillter function on Zimbra Web base.

    In Zimbra service (on web), I have alias email account is "aaa@aaa.com". I have configured Mail Filter function, my condition is

    If any of the following conditions are met:
    To: contains : aaa@aaa.com
    Perform the following actions:
    File into folder : aaa (I have created this Folder).
    ( / ) Do not process additional filters (I have checked in checkbox too)

    It works in Zimbra service (on web) but I cannot POP email from someone what they sent emails to this account (aaa@aaa.com) by Thunderbird mail client.

    I don't know why I cannot POP email that email by Thunderbird mail client.
    If you know root-cause of this problem , please let me know.

    Regard.
    --------------------------------------------------------------------------
    Normal man

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Filters don't work for mail downloaded from external accounts, search bugzilla for the bug report and vote on it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  2. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  3. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •