Results 1 to 7 of 7

Thread: [SOLVED] 1 - 5 of 5 in web mail client

  1. #1
    ashm is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    15
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] 1 - 5 of 5 in web mail client

    Hi,

    This is a minor issue, but has been bugging me for a while.

    In the top right of the web mail client there is the email count eg 1 - 5 of 5 as such:



    But for some reason on my account it only says 1 - 100 but there is no "of 127" etc as such:



    As far as I can tell it is only my account that is affected as I have not noticed this happening on anyone else's account.

    Any ideas?

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Are both of those from the AJAX client?

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    AJAX shows 1-100
    HTML shows 1-100 of x
    It's probably already in bugzilla, but you can search or file a new one if you can't find it.

  4. #4
    ashm is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    15
    Rep Power
    7

    Default

    Hi, yes both are from the AJAX client. I took a screen shot of the top one through remote desktop which for some reason looks lighter.

    Even when switching to the HTML client the same thing happens.

    I have been checking more accounts and it looks like it is just my account that has this problem.

  5. #5
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Is your account in convo vs message view on the others?

  6. #6
    ashm is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    15
    Rep Power
    7

    Default

    Sorry, I was being a spaz

    Yep, I'm the only one using "by conversation" view. Change to "by message" and what do you know...

    Can't believe I never noticed that one.

    Thanks mmorse!

  7. #7
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  4. Issues...
    By timothyalangorman in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2007, 10:43 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •