Results 1 to 3 of 3

Thread: Outlook

  1. #1
    madunix is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Germany
    Posts
    65
    Rep Power
    7

    Default Outlook

    installed Zimbra on RHEL 5.0 64bit.on the client side it keeps displaying the user/password window when I use Microsoft Outlook 2002 (POP3) to send/receive.......
    What settings should I use to connect to my server (Serverand Client side)? i.e I dont want to use the SSL/TLS (secure channel)
    I want to have the normal pop3 110 and smtp 25.

  2. #2
    madunix is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Germany
    Posts
    65
    Rep Power
    7

    Default

    220 may.mail ESMTP Postfix
    EHLO 10.5.1.35
    250-may.mail
    250-PIPELINING
    250-SIZE 10240000
    250-VRFY
    250-ETRN
    250-STARTTLS
    250-ENHANCEDSTATUSCODES
    250-8BITMIME
    250 DSN
    STARTTLS
    454 TLS not available due to temporary reason

  3. #3
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    8

    Default

    In Zimbra Admin GUI, under tour server configuration go to MTA settings and uncheck TLS Authetication Only. If you don't want to SMTP authenticate, uncheck Enable Authetication. Then go to the POP tab and uncheck Enable SSL for POP services.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 04:24 PM
  2. Multiple Outlook Errors
    By iheffernan in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2008, 02:30 PM
  3. Dynamics AX and Outlook Connector
    By area in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 11:15 AM
  4. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 10:38 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •