Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't navigate to new mobile client directly

  1. #1
    mmergen is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    17
    Rep Power
    8

    Default Can't navigate to new mobile client directly

    Howdy,

    I am using zimbra 5.0.2

    I figured something about the Mobile Client. The drop down menu at the
    login page does not seem to be directing correctly.
    To reproduce:
    - go to login page in any browser.
    - from the "which version would you like" drop down choose 'mobile'
    -Enter credentials and log in

    expected behavior: Mobile client appears.

    actual behavior: Default client appears. (On most mobile devices, errors out due to size of page)

    The only work around I have found is, after login with credentials, to add /m/ in the URL after zimbra. This will show the mobile client, but is a hassle, especially as the login page shows the mobile client as an option. Has anyone else seen this? Anyone found a way to fix it?



    I have repro'd this in IE, Firefox, a Sidekick, WM5 device.

    I had another user repro the issue for Mac OS X 10.5.2/Safari 3.0.4.
    Same Mac user mentioned that the iPhone correcty loads the mobile client at all times.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,485
    Rep Power
    56

    Default

    I can't duplicate this on the latest 5.0.4 and I don't see anything in bugzilla about a problem like this. Do you have a test account I could login to and test this? Send me a PM with details if you want me to try.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    Yup, I've seen this as well with Firefox on Linux, and both Firefox and IE on Windows. Currently running Zimbra FOSS 5.0.2. I've also seen a similar thing with trying to login to the Standard HTML client. We're not really using the Mobile or Standard HTML client much, so I haven't really had the chance to troubleshoot it. I just noticed the issue when I was doing some testing of the Mobile client.

  4. #4
    schemers is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    228
    Rep Power
    9

    Default

    Might have been this bug:

    Bug 25214 - The mobile web interface doesn't work properly from http:// URL

    which was fixed in 5.0.3/5.0.4.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Info required about Zimbra mobile client (HTML/iPhone)
    By Sbhingarkar in forum ZimbraME (J2ME Client)
    Replies: 3
    Last Post: 02-13-2008, 09:43 PM
  2. Evaluating Zimbra Mobile Client
    By sharma_lalit in forum ZimbraME (J2ME Client)
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2008, 06:25 AM
  3. Zimbra Mobile Web Client questions
    By sdemeyer in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-2008, 02:25 PM
  4. How to access Mobile Web Client?
    By ms2k in forum Zimbra Mobile
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2008, 12:58 AM
  5. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •