Results 1 to 6 of 6

Thread: Setting: Default to View by Messages Not Working

  1. #1
    mattdono's Avatar
    mattdono is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gainesville, Florida
    Posts
    31
    Rep Power
    9

    Default Setting: Default to View by Messages Not Working

    When I log on to Zimbra, it always defaults the view to "By Conversation", which necessarily hides the reading pane.

    I have gone into Settings (Mail tab) and set "Group Mail By" to "Message". But, when I log in, it still groups the mail By Conversation.

    Any help?

  2. #2
    bobby is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    changing this setting works for me. hmm, you are "Save"ing the change right?

    this should work. which version of zcs are you running?

  3. #3
    bobby is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    what do you see if you run this:
    zmprov ga [your-account-name] | grep zimbraPrefGroupMailBy

  4. #4
    mattdono's Avatar
    mattdono is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gainesville, Florida
    Posts
    31
    Rep Power
    9

    Default Saving changes, version question, etc.

    Quote Originally Posted by bobby
    changing this setting works for me. hmm, you are "Save"ing the change right?
    Well, I would be insulted...however, I think that all of us has done that at least once. No, I'm saving the changes.

    Quote Originally Posted by bobby
    this should work. which version of zcs are you running?
    The OpenSource version, M3, release 346 (running on RHEL 4).

  5. #5
    bobby is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    i left out one of these:

    when you run that zmprov above, is the zimbraPrefGroupMailBy setting for your account set to message? or conversation? or not set? if still set to conversation, this should change it:

    zmprov ma [your-account-name] zimbraPrefGroupMailBy message

    but before that, could you turn on debug (which will pop up a window that will show the soap calls), go through the motions of changing it in the web interface again, and attach that soap log here (or pm it to me)

  6. #6
    mattdono's Avatar
    mattdono is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Gainesville, Florida
    Posts
    31
    Rep Power
    9

    Default Suggestion

    Quote Originally Posted by bobby
    i left out one of these:

    when you run that zmprov above, is the zimbraPrefGroupMailBy setting for your account set to message? or conversation? or not set? if still set to conversation, this should change it:

    zmprov ma [your-account-name] zimbraPrefGroupMailBy message

    but before that, could you turn on debug (which will pop up a window that will show the soap calls), go through the motions of changing it in the web interface again, and attach that soap log here (or pm it to me)
    I'll check it out. Hopefully that will work.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Replies: 45
    Last Post: 11-28-2007, 06:39 PM
  3. Perdition not restart !!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2007, 03:50 AM
  4. perdition won't start after 4.5 Upgrade
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2007, 07:39 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •