Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: [SOLVED] POP3 sending failure :(

  1. #11
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by troy.murray View Post
    It times out if I put in demo2.zimbra.com for the server, that's why I was wondering if it's open and allowed on the demo account.
    Quote Originally Posted by troy.murray View Post
    Are you trying to use POP3 and SMTP with the demo account? Is that possible?
    Per his other thread he's really asking about the zimbra hosted demo: /forums/users/12193-demo-account-allow-pop3-imap-connections.html
    Quote Originally Posted by troy.murray View Post
    I've setup a Zimbra demo account and I'm more and more impressed with it as I use it. Is it possible to connect to the demo server with my mail client using POP3 or IMAP? I can't seem to find anything on if that's possible and how to configure Mail.app if it is.
    I really never checked to see if IMAP/POP was enabled, but also remember john's doing some work on it today:
    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Hi Folks-
    We will be performing some maintenance throughout the day on the hosted demo.

    We hope to keep downtime at a minimum.

    Thanks-
    john

  2. #12
    bangsters is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    150
    Rep Power
    8

    Default

    oh....thanks for the clarification mmorse.. i still hope my post was helpful for others though

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM
  3. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  4. Yet another get.DirectContext issue
    By dccpark in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2006, 01:25 PM
  5. system failure: getDirectContext
    By avisser in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2005, 05:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •