Results 1 to 7 of 7

Thread: [SOLVED] Zimlets stopped working in hosted demo?

  1. #1
    jsmith is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    27
    Rep Power
    7

    Question [SOLVED] Zimlets stopped working in hosted demo?

    I starting trying out the new 5.0RC1 hosted demo and everything was working on Monday (Desktop, Mobile, Webmail, Outlook connector - Yes I'm trying the whole shebang ).
    But today when using the web based the zimlets stopped working. No highlighted links, no mapping addresses, demo email with appointments, flights, etc not working (though those are highlighted).
    Not sure if there's something I might have done...

    Jake

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Hi Jake-
    What OS/Browser are you using?

  3. #3
    jsmith is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    27
    Rep Power
    7

    Default

    That was quick!
    WinXP SP2 and IE7 (opened in a multi-tab browser window)

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Yeah, looks like it was an issue with the work directory.
    Try it now. Should be fixed.

    Make sure you clear your cache.

  5. #5
    jsmith is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    27
    Rep Power
    7

    Default

    All better now
    One more question...
    Any reason why this snippet from an email wouldn't reference the calendar on hover over?

    "Would you have time on Monday (10/15) to meet with us & review your"

    I assume(d) that it would over 'Monday' not the date portion.

  6. #6
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Because I'm dumb, and didn't do that

    The next time we update the demo, I'll add that.

    Thanks
    jh

  7. #7
    jsmith is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Massachusetts, USA
    Posts
    27
    Rep Power
    7

    Default

    LOL!
    Love the new hosted version with all the options to demo, much better then the old one! Hopefully by the time 5.0 is released we will become part of the Zimbra family.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimlets not working... how can I troubleshoot?
    By travisbell in forum Zimlets
    Replies: 3
    Last Post: 08-15-2006, 09:47 PM
  2. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  3. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM
  4. Demo not working
    By smies in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-2005, 10:13 AM
  5. 'hosted demo' hardware
    By joshuamorgan in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-2005, 08:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •