Results 1 to 6 of 6

Thread: spam and ham accounts for all domains?

  1. #1
    cornbread is offline Loyal Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    80
    Rep Power
    7

    Default spam and ham accounts for all domains?

    are the spam and ham accounts for all domains or do they need to be created for each domain individually? TIA

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    All domains.

    john

  3. #3
    bryanr is offline Trained Alumni
    Join Date
    May 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Default

    I want to use a new domain for all of my accounts, but when I change the spam/ham account domain, messages no longer appear in their inboxes. How do I make the spam/ham accounts use a new domain? I have sent several users' mailboxes to the spam filter and it says they are sent successfully, but they didn't go to the spam inbox, it is empty.

  4. #4
    eastjefferson is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default Ditto

    Same issue/question.

    Quote Originally Posted by bryanr View Post
    I want to use a new domain for all of my accounts, but when I change the spam/ham account domain, messages no longer appear in their inboxes. How do I make the spam/ham accounts use a new domain? I have sent several users' mailboxes to the spam filter and it says they are sent successfully, but they didn't go to the spam inbox, it is empty.

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,473
    Rep Power
    56

    Default

    A search of the forums and/or wiki would have found the information you need, modify these two attributes:

    Code:
    zmprov getConfig zimbraSpamIsNotSpamAccount
    zmprov getConfig zimbraSpamIsSpamAccount
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    eastjefferson is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default

    This doesn't work in the instance at issue, where the original domain (formed automatically during install as FQDN of server, e.g. foo.bar.com) has been renamed to domain portion only, e.g. bar.com. Under that circumstance, changing the 2 variables as suggested in docs does not appear to work, not sure why.

    To deal with it, I have just reinstalled, left install domain alone, and created a second domain.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Spam being scored with BAYES_00
    By flyerguybham in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 04-24-2007, 12:07 PM
  2. Spam vs Ham
    By tallboy755 in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2007, 10:53 AM
  3. Renamed ham and spam accounts
    By chrislfxp in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2007, 01:19 PM
  4. Training spam and ham
    By Justin in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2006, 03:39 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 10-15-2006, 08:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •