Results 1 to 2 of 2

Thread: Attachments and Port Change

  1. #1
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default Attachments and Port Change

    Hi, I changed the default port for Zimbra to port 81. Now, when I go to download attachments, I get the following error:
    soap:Receiversystem failure: Request not allowed on port 81service.FAILUREcom.zimbra.cs.service.ServiceExce ption: system failure: Request not allowed on port 81 at com.zimbra.cs.service.ServiceException.FAILURE(Ser viceException.java:99) at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:136) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:173) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:214) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:178) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:126) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:105) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:107) at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:526) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:148) at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:825) at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11Conn ectionHandler.processConnection(Http11Protocol.jav a:738) at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.process Socket(PoolTcpEndpoint.java:526) at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThr ead.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80) at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR unnable.run(ThreadPool.java:684) at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

    I'm sure it's because I didn't add the correct port in the file or something...so my question is:
    What file do I have to edit
    and
    what do I change.

    As I've said in the past, I love Zimbra and you guys are great!

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Did you change the port in both web.xml's and server.xml Do a search for "80" in *.xml in /opt/zimbra/tomcat You may have missed a spot.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. error openening attachments in webmail
    By rascayu in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 03-23-2006, 11:52 AM
  2. Reading attachments problem
    By lenjacobs in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2005, 11:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •