Search:

Type: Posts; User: abtech; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    2,854

    SNMP not loading, can't connect to Admin

    Installed the 3 release on FC4 after checking the hosts file and setting the sym links for SSL. When looking at service status, they are all running except snmp. I am still getting the ldap error...
  2. Thread: upgrade to 30m1

    by abtech
    Replies
    16
    Views
    5,653

    Another 3.0 FC problem

    Installed the latest release on a new machine (lot's of memory and disk), ran the symlinks and verified the hosts settings.

    I get this error at the end of install:

    ERROR: service.FAILURE...
  3. Replies
    6
    Views
    4,788

    . . . even better. This is a bit more familiar...

    . . . even better. This is a bit more familiar for most users.
  4. Replies
    6
    Views
    4,788

    Thank you sir!

    Thank you sir!
  5. Replies
    6
    Views
    4,788

    Send/Receive button?

    This may seem stupid, but is there a way to "push" a send/receive from the client (other than loggin out and back in again)? I use this feature pretty often rather than wait for some set timeout...
  6. Replies
    6
    Views
    5,143

    A MAPI client that actually works (see Kerio and...

    A MAPI client that actually works (see Kerio and ALT/N for ones that don't) would be most excellent. They (Kerio and ALT/N) both work against the IMAP server and besides some serious performance...
  7. Replies
    35
    Views
    20,132

    OK, brainlock . . . During the last installation...

    OK, brainlock . . . During the last installation I didn't think it made sense to name the domain the same name as the mailhost, so I just made it a top level domain (domainname.net instead of...
  8. Replies
    35
    Views
    20,132

    Found the cause of that problem (Apache was...

    Found the cause of that problem (Apache was started prior to Zimbra). Now I am getting an authentication failure when logging in as admin@mailhost.domain.net. Maybe I mistyped the password during...
  9. Replies
    35
    Views
    20,132

    When I first checked, it was 0 bytes, but after...

    When I first checked, it was 0 bytes, but after restarting Zimbra, I see several occurances of the following:

    Sep 19, 2005 8:04:22 AM org.apache.catalina.startup.Catalina start
    SEVERE:...
  10. Replies
    35
    Views
    20,132

    Mailbox service doesn't start

    I have read through all of the current installation problem threads regarding Fedora and haven't seen this problem mentioned. The test system currently doesn't have a lot of memory, so I wonder if...
Results 1 to 10 of 10