Search:

Type: Posts; User: vickycpw; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    2,656

    I have the same question as well, anyone know...

    I have the same question as well, anyone know about this?
  2. user-specified forwarding addresses (I'm thinking this is a bug)

    Not sure anyone reported this before in version 8.0.2 Patch 1 (open source, CentOS 6.3 64bit)

    If I configure zimbraMailForwardingAddressMaxNumAddrs = 1 and zimbraMailForwardingAddressMaxLength =...
  3. That's weird, I'm very sure those accounts are...

    That's weird, I'm very sure those accounts are listing initially because I deleted all the accounts including admin (for playing and testing purpose).

    -->Why would you need to see these accounts?...
  4. Spam, ham and virus-quarantine missing in Admin GUI account list

    Actually I did find a similar problem in forum but without answer.

    The spam, ham and virus-quarantine not listing in the Admin GUI account list (manage --> account) but I am very sure those...
  5. Replies
    4
    Views
    1,390

    Finally I get the solution, this is because of...

    Finally I get the solution, this is because of the password (LDAP Replication, Ldap postfix, Ldap amavis, Ldap nginx and Ldap Bes Searcher) contain special character such like !@#$%.....
    Everything...
  6. Replies
    4
    Views
    1,390

    I start the ldap in debug mode and found an error...

    I start the ldap in debug mode and found an error when try to startup opendkim, I get an error "unable to get TLS client DN" but opendkim is trying to connect ldap without SSL

    [zimbra@iceman bin]$...
  7. Replies
    4
    Views
    1,390

    Thanks for your reply, but I'm not using own...

    Thanks for your reply, but I'm not using own compilation opendkim, all the packages are coming with zimbra and those configuration are created during installation.

    I'm using 8.0.2 GA 5569
  8. Replies
    4
    Views
    1,390

    opendkim ldap Invalid credentials

    Hi,

    I did try to search in the forum but can't find any similar error, the MTA can't be started due to opendkim error, I sure the ldap is working fine and I can get those info DKIMDomain, DKIMKey,...
  9. I just try zca-8.0.1.0-1148 and same result in...

    I just try zca-8.0.1.0-1148 and same result in ESXi host, deployment configuration and IP address are not appear, so I've no choice but test another version (single server)
Results 1 to 9 of 9