Search:

Type: Posts; User: akertis; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    752

    X-Spam-Flag: NO X-Spam-Score: 0 X-Spam-Level: ...

    X-Spam-Flag: NO
    X-Spam-Score: 0
    X-Spam-Level:
    X-Spam-Status: No, score=22.276 tagged_above=-10 required=4 WHITELISTED
    tests=[BAYES_50=0.8, FSL_RU_URL=2.271, RAZOR2_CF_RANGE_51_100=0.5,...
  2. Replies
    3
    Views
    752

    Spam Email Whitelisted

    We are getting SPAM emails that are being tagged as WHITELISTED so even though the score is like 33 it isn't being tagged as spam. I don't have any whitelists setup so I'm not sure how it's being...
  3. Replies
    2
    Views
    1,374

    ZCO Profile Problem

    Does everyone else seem to have to re-create profiles fairly often ? It seems every month or so there is someone's outlook connector that stops working and I delete the profile and create a new one....
  4. Thread: Spam Issue

    by akertis
    Replies
    10
    Views
    5,060

    Thanks for the help the MTA Trusted Networks...

    Thanks for the help the MTA Trusted Networks helps when people send email from the office. Is this spam rule new? Now when people send email from home they are getting spammed because of that OUTLOOK...
  5. Thread: Spam Issue

    by akertis
    Replies
    10
    Views
    5,060

    Do you know what would cause that? I'm not sure...

    Do you know what would cause that? I'm not sure why it would go directly tot he mx. All our users are using the outlook connector with outlook.
  6. Thread: Spam Issue

    by akertis
    Replies
    10
    Views
    5,060

    Spam Issue

    We have people sending email just internally and its being detected as spam. Here are the headers:

    Yes, score=4.44 tagged_above=-10 required=4 tests=[BAYES_50=0.8, DOS_OUTLOOK_TO_MX=2.845,...
  7. Replies
    10
    Views
    2,686

    Well from looking at the sessions it seems it is...

    Well from looking at the sessions it seems it is doing a full backup every friday morning. I can't believe all the mailboxes are only 2 gb. The whole directory is only like 46 gb with the last full...
  8. Replies
    10
    Views
    2,686

    OK. I have a question about backups. I was...

    OK. I have a question about backups.

    I was looking at the backups and I noticed that the last full is about 35 GB but the previous Full backups were like just over 2 GB. I would think that 35 GB...
  9. Replies
    10
    Views
    2,686

    Zimbra NE Redundancy and Disaster Recovery

    I know something like this has been asked many times. Right now we are running Zimbra on a physical server and I want to see if there are good options to make sure there is minimal downtime if there...
  10. Replies
    2
    Views
    1,403

    Getting email alerts

    Is it possible to get an email alert when a trojan or other malware is found in an email. Right now the user will get an email but I have no idea that they are getting this email. Is it possible for...
  11. Replies
    4
    Views
    1,377

    Does anyone know if the false-positives from...

    Does anyone know if the false-positives from openwhois can be fixed in 5.x we are still running 5.0.21. Is this fixed because 6.x has newer SA rules?

    Thanks!
  12. Replies
    4
    Views
    1,377

    Problem with messages being tagged as spam

    We are seeing that some messages are being tagged as

    X-Spam-Status: Yes, score=3.25 tagged_above=-10 required=2.4

    tests=[AWL=-0.035, BAYES_50=0.001,...
  13. Replies
    3
    Views
    1,490

    These tasks are created in outlook not the web...

    These tasks are created in outlook not the web client.
  14. Replies
    3
    Views
    1,490

    ZCO Failing to sync tasks

    Has anyone seen a problem where the connector is giving server failures when trying to sync tasks?

    I have a user that is having trouble getting his outlook tasks to sync correctly.

    The only...
  15. Replies
    8
    Views
    5,277

    I was under the impression that exchange support...

    I was under the impression that exchange support didn't work well in 1.5. So exchange works fine with eris with 1.5? The people that have droids use exchange without any problems but those phones are...
  16. Replies
    8
    Views
    5,277

    Droid Eris (Android 1.5) and Zimbra SMTP

    I have never had any problems with most smartphones with our email server. The droid eris will not work correctly with smtp. We use smtp authentication when not in the network and it will not work...
  17. Replies
    36
    Views
    18,358

    This was a fresh install because I was going from...

    This was a fresh install because I was going from 2007 Standard -> 2010 Professional Plus I had to un-install Office 07 before installing 10. Also, the connector wasn't installed previously.
  18. Replies
    36
    Views
    18,358

    I have that directory but I don't have the...

    I have that directory but I don't have the Mapisvc.inf file in that directory. Is that installed by the outlook connector installer?
  19. Replies
    36
    Views
    18,358

    ZCO and Outlook 2010 Beta Problem

    I tested the ZCO 5.0.18 in my case with outlook 2010 and it didn't work very well. This test machine didn't have ZCO prior to installing office 2010 and after installing office 2010 I tried to...
  20. Thread: Anti-Spam

    by akertis
    Replies
    4
    Views
    1,436

    Anti-Spam

    OK. It seems that more and more spam is getting through on our server. I'm assuming the spammers are getting better. It seems many emails are just text with a hyperlink now and have a score under 1. ...
  21. Replies
    1
    Views
    1,341

    Junk/Spam Training

    OK. I have been reading the thread on this bug:

    Bug 9532 – IMAP/Outlook move to junk doesn't train anti-spam

    I'm not sure how to know if Spam training is occurring. In my example I'm...
  22. Thread: GAL Problem

    by akertis
    Replies
    2
    Views
    2,258

    GAL Problem

    I'm having an issue with one user that is using 5.0.10 connector with outlook and the server is 5.0.10. We usually use the open other users mailbox to open a shared calendar. If we try to do that on...
  23. Replies
    2
    Views
    2,095

    I'm seeing the same thing. 5.0.10 is very buggy...

    I'm seeing the same thing. 5.0.10 is very buggy for us here. I have removed it restarted and try to re-install 5.0.10 and it says and older version is installed and the connector will be upgraded.
  24. Replies
    2
    Views
    2,348

    Yes! I think it did fix the problem. Thanks a lot.

    Yes! I think it did fix the problem. Thanks a lot.
  25. Replies
    2
    Views
    2,348

    5.0.10 Connector Issues

    After upgrading both the server and connector to 5.0.10 some of our users are experiencing some weird issues.

    We have had a few users that seems have had the old bug where new mail isn't showing...
Results 1 to 25 of 28
Page 1 of 2 1 2