Search:

Type: Posts; User: xtreme-one; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,795

    Touchdown for the win!

    Since there seems to be little support for the Android use of Exchange in the corporate sync app due to the numerous implementations used by the various handset manufactures of that app -- I have...
  2. Replies
    3
    Views
    1,795

    Driod X and Zimbra Sync Issue

    I have an issue with Android phones and MobileSync. I am running Zimbra version 6.0.10_GA_2692 Network version on SuSE 10 64 bit system. I have a mixture of mobile devices. I have Window based...
  3. The rest of the story . . .

    I pieced out the whole function. The bold and ul is where it crashes.

    ZaServerVersionInfo.load=function(){
    if(!ZaServerVersionInfo._loaded){
    var...
  4. Opps still broke...

    I am running Release 4.5.10_GA_1575.SuSE10_20071117113741 SuSEES10 FOSS edition and just upgraded to the beta release of firefox three and I get the same blank screen when opening the admin console. ...
  5. Replies
    5
    Views
    1,980

    Thanks, but no answer.

    My system is a SuSE system and while this Wiki has a lot of great info, including how to setup logging, it was not too applicable to my issue. Thanks for pointing it out, lots of good stuff there!
  6. Replies
    5
    Views
    1,980

    Today is dead.

    Here is the results for zmcontrol status:
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox ...
  7. Replies
    5
    Views
    1,980

    Self Healing?

    Well, I had the exact same issue, but I had some errors when I ran status, not the logger, but with A/V system. I was in fact looking for some type of solution this morning when I saw this thread,...
  8. Replies
    9
    Views
    2,288

    RE:Strange

    I believe that is normal. I cannot say why the permissions are set that way, but for me it works. Keep an eye on your server, make sure it operates through a 24 hour cycle, Zimbra does somethings...
  9. Replies
    9
    Views
    2,288

    Logger Issue Fixed

    The logger is related to the syslog daemon. The SuSE system runs syslog-ng. You need to make some changes to the system logger files and all works just fine. There is a sticky on the forums...
  10. Replies
    9
    Views
    2,288

    Logger Issues After Upgrade

    I am running SLES 10 and upgraded from 4.5.0 to 4.5.3 and now I have some funny issues with logs. First the admin console says that the logger is not installed or running and it is on both accounts,...
  11. Replies
    10
    Views
    6,258

    I was able to successfully modify the Zimbra...

    I was able to successfully modify the Zimbra configuration based on the zmprov command. However, I would warn anybody using this command to backup their system prior to executing.

    Also, VERY...
  12. Replies
    10
    Views
    6,258

    :D Cha-Ching! That is what I am talking about...

    :D Cha-Ching! That is what I am talking about right there. Do you know where, if anywhere, there is documentation on those commands?

    This is a non-production system. The idea is to see if I can...
  13. Replies
    10
    Views
    6,258

    I got the %n from the help screen in the admin...

    I got the %n from the help screen in the admin console. It also listed the %u but I did not think I would need to filter anything out of it. But I am very grateful for your help here.

    Now, for...
  14. Replies
    10
    Views
    6,258

    My LDAP server is a Novell eDirectory server and...

    My LDAP server is a Novell eDirectory server and the o is the base container. That was something that caused me grief earlier in my quest. Since the test works fine I'd be very unhappy to find that...
  15. Replies
    10
    Views
    6,258

    Thanks for friendly welcome! Since I have...

    Thanks for friendly welcome!

    Since I have configured this domain as the default I should not have to enter the full user name with @domain.tld info. I have verified that I can log into this...
  16. Replies
    10
    Views
    6,258

    External LDAP Authentication Issue

    I have searched the forums and read the related WIKI, but I'm still having issues with authenticating via LDAP with the web client.

    The default domain is set to domain.com on the server. I have...
Results 1 to 16 of 16