Search:

Type: Posts; User: m.a.g.; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    1,133

    Read Aliases from Filesystem

    Hello,

    After a Hardwarecrash I only have my Zimbra-Filesystem left (it's not bootable anymore).

    I was able to save all my mailboxes etc. The only thing I'm missing are all the aliases for all...
  2. Replies
    20
    Views
    20,872

    Solved

    Hi,

    I just figuered out what was missing:
    I only had a reverse proxy for mailserver/zimbra and mailserver/service. As soon as I put another reverse proxy directive for mailserver/home, it woked!...
  3. Replies
    20
    Views
    20,872

    Sorry for bringing up this post again - but I'm...

    Sorry for bringing up this post again - but I'm still struggeling with this issue. I couldn't find a solution so far...

    Anybody having a similar setup?

    Thanks for your tipps!
  4. Replies
    20
    Views
    20,872

    I just updated the config with your suggestion -...

    I just updated the config with your suggestion - unfortuatly it doesn't change anything and I still get the same error...
  5. Replies
    20
    Views
    20,872

    The communication to the proxy is https. As well...

    The communication to the proxy is https. As well as the communication between the proxy and Zimbra.

    I use the same certifiaces for apache and Zimbra.

    my httpd.conf looks like:

    ...
  6. Replies
    20
    Views
    20,872

    Hi community, This issue is a show-stopper...

    Hi community,

    This issue is a show-stopper right now. I need that one solved before I can switch this server into production. Everybody's waiting for it...

    I just saw that I get another error...
  7. Replies
    6
    Views
    1,883

    Solved

    This post was the solution: http://www.zimbra.com/forums/administrators/14744-failed-commercial-cert-migration.html

    The strange thing was that it did work when I exported the cert from my existing...
  8. Replies
    20
    Views
    20,872

    With 5.0.2 I still get the very same error... ...

    With 5.0.2 I still get the very same error...

    What else can I try?

    Thanks!
  9. Replies
    6
    Views
    1,883

    Hmmmm.... I hoped that with 5.0.2 it would...

    Hmmmm....

    I hoped that with 5.0.2 it would work. Unfortunatly I wasn't able to have a success.

    Who has a tipp for me?
  10. Replies
    20
    Views
    20,872

    Hello, I have the very same error. I use...

    Hello,

    I have the very same error. I use Zimbra Opensource Edition 5.0.1. Both, Zimbra and Apache run on Debian Etch.

    I did all the steps provided above. But I still get the very same error as...
  11. Replies
    6
    Views
    1,883

    After playing around with the certificates I...

    After playing around with the certificates I messed up my system completly... I did a fresh install of Zimbra now.

    I googeled and searched the forum - but didn't find any solution. I only found...
  12. Replies
    6
    Views
    1,883

    It's not the way to go!

    What I discribed above is not the way to go!

    I now have two serious issues:
    1) TLS for LDAP is not working any more and I can't send no more emails...
  13. Replies
    6
    Views
    1,883

    Using existing certificates (Solution)

    I just found a way:
    Using the wizard in the admin console to create a csr (just a dummy). Then replacing the files in /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial with the existing .csr & .key files from your...
  14. Replies
    6
    Views
    1,883

    [SOLVED] Using existing certificates

    Hello,

    I run 5.0.1 GA (Open Source on Debian Etch) and would like to use my existing (commercial) certificates I use right now for my webserver.

    I would like to use the certificates for imaps...
  15. Replies
    0
    Views
    1,253

    External LDAP via TLS?

    Hello,

    I'm running the network edition (5.0.1 GA) on Debian Etch.

    Is there a way to use TLS for authentication in an external LDAP (openLDAP)? Or can I 'only' use SSL for a secure connection?...
  16. Replies
    1
    Views
    1,821

    Changing Logoff URL in Webmail

    Hello

    My setup:
    Zimbra runs on mail.domain.com behind a firewall. Access from the outside takes place via secure.domain.com. imaps & smtps ports are forwarded to mail.domain.com and the...
  17. Replies
    8
    Views
    10,440

    That was the thing to do! It's working now ;-) ...

    That was the thing to do! It's working now ;-)

    What I do not understand: did this change with the update to 4.5.3? It was working before with 4.0.5...

    Thank you very much for your help!!!
  18. Replies
    8
    Views
    2,664

    The errormessage in Webmail is: msg - system...

    The errormessage in Webmail is:

    msg - system failure: MessagingException
    code - service.FAILURE
    method - ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    detail - soap:Receiver

    The mailbox.log sayed that it...
  19. Replies
    8
    Views
    10,440

    Doesn't anybody have a solution? This error...

    Doesn't anybody have a solution?

    This error doesn't let me use Zimbra as the productive system...

    Thank you.
  20. Replies
    8
    Views
    2,664

    Doesn't anybody have a solution? This error...

    Doesn't anybody have a solution?

    This error doesn't let me use Zimbra...

    Thank you.
  21. Replies
    8
    Views
    10,440

    In /var/log/zimbra.log I have entries containing:...

    In /var/log/zimbra.log I have entries containing:

    Mar 12 21:22:30 mail postfix/smtpd[7799]: warning: cannot get private key from file /opt/zimbra/conf/smtpd.key
    Mar 12 21:22:30 mail...
  22. Replies
    8
    Views
    2,664

    When I want to send an email in Webmail, I get...

    When I want to send an email in Webmail, I get the very same error (I used to have it for a long time, but fixing the permission after shutting down fixed it).
    Starting approximatly two days ago,...
  23. Replies
    6
    Views
    7,186

    The last day, I did doublecheck my configuration...

    The last day, I did doublecheck my configuration and was googling for an answer to my SMTPS problem. Unfortunatly, I did not find any solution. That means, the problem still persists...
    Does someone...
  24. Replies
    6
    Views
    7,186

    In that config-file I have the variable...

    In that config-file I have the variable %%zimbraMtaAuthURL%% in it, so nothing to change there. And that variable seems to be set correctly - see previous post.

    What I just noticed: by trying to...
  25. Replies
    6
    Views
    7,186

    Thanks for your hints! These two lines got...

    Thanks for your hints!


    These two lines got commented-out during update, but I've already uncommented those - with no effect for my problem.


    I've already checked that - seems to look ok for...
Results 1 to 25 of 30
Page 1 of 2 1 2