Search:

Type: Posts; User: exitcomestothis; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I upgraded to 8.0.3 from 8.0.2 on a development...

    I upgraded to 8.0.3 from 8.0.2 on a development system, and also was unable to log into the admin console. I could log into the webmail interface, and the system would send/receive email, but no...
  2. Replies
    14
    Views
    14,654

    Problem Resolved

    This problem has been resolved, I reinstalled Windoze on this machine, and reinstalled Office, and all is now working fine. No more debug errors :) Thank You to all who offered their help and...
  3. Replies
    14
    Views
    14,654

    2891 Attached is the output of the msinfo32...

    2891

    Attached is the output of the msinfo32 file.

    I have verified that the Zimbra Sharing addin is enabled in the trust center, and In the Exchange Client Extensions.

    In addition to this, I...
  4. Replies
    14
    Views
    14,654

    I have tried unregistering, and re registering...

    I have tried unregistering, and re registering the sharingaddin.dll file, however the problem still persists.

    The connector worked for a short period of time on the machine when it was in use by...
  5. Replies
    14
    Views
    14,654

    [SOLVED] Outlook Debug Error message

    ZCS Connector: 5.0.10
    ZCS Server: 5.0.10_GA_2639

    We have a machine that has outlook 2007 installed, and uses this connector. Whenever the user tries to send an email, they are immediately...
Results 1 to 5 of 5