Search:

Type: Posts; User: eger; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thanks guys. I did find the startup script in the...

    Thanks guys. I did find the startup script in the /opt/zimbra/libexec dir and installed it.

    Just so i'm not leaving anyone in the dark what I did was:



    # cp /opt/zimbra/libexec/zimbra...
  2. No startup script on fresh 3.1.1 install CentOS4

    I seem to remember on previous install of Zimbra there was a sysv startup script where I could use chkconfig to have it set to startup automatically and could control all the zimbra services with...
  3. Multiple forwarders per address or multiple aliases?

    What I am trying to do:

    I want to have my admin@ account forward to a number of people and not actually store any email. It also has a number of aliases (noc@, root@, postmaster@). But I cannot...
  4. Replies
    1
    Views
    2,010

    rpminstall error with RHEL4 3.1 build

    I'm trying to setup on a virtual private server just for testing. I'll post the specs first since... it may not even be psosible with my specs.

    128M (burstable to 384M) RAM
    shared dual core...
  5. Replies
    1
    Views
    2,752

    Browser saved login credential support

    I don't know if it is by design or not. But normally on sites with a suername and password field I can have Firefox save login information. When using the User or Admin login pages Firefox nor IE ask...
  6. Replies
    9
    Views
    4,063

    Well the /etc/hosts file did NOT work for me....

    Well the /etc/hosts file did NOT work for me. Even adding the IP address of the domain to the machine did not work. May have been some fluke or something. I am installing a new CentOS 4.2 machine...
  7. Replies
    9
    Views
    4,063

    Fresh install. I'm telnetting to the IP on the...

    Fresh install.
    I'm telnetting to the IP on the localhost. The IP is on the adapter with a 255.255.255.255 subnet mask. Pretty sure it's routing correct because I ping it at 0 - 1ms.

    Heres...
  8. Replies
    9
    Views
    4,063

    Well I added the IP address to the machine and...

    Well I added the IP address to the machine and tried doign a full reinstall. Same issue.

    I can even telnet to xx.xxx.xxx.225 and get a connection.

    Anything else I might try? On a similar...
  9. Replies
    9
    Views
    4,063

    Hmm hmmm.... well i see the problem now. I guess...

    Hmm hmmm.... well i see the problem now. I guess I will poke around and try to find the best way to make it use the IP I want instead of taking down something I dont want to..

    Maybe I could setupa...
  10. Replies
    9
    Views
    4,063

    Super fast response, I think i see a problem...

    Super fast response,

    I think i see a problem now, heres what those commands give (stripping my domain and real ip):

    [zimbra@mail ~]$ host `hostname`
    mail.mydomain.com has address...
  11. Replies
    9
    Views
    4,063

    Initializing ldap...FAILED (512)?

    I've searched through and found many instances of this error. I tried all of the listed fixes I could find, installed openssl and openssl-devel, edited /opt/zmbra/bin/ldap.

    Always get these 2...
  12. Replies
    4
    Views
    5,263

    Yea I had a similar problem my first try....

    Yea I had a similar problem my first try. Eventually everything worked after it finally finished starting.

    I just did a reinstall of CentOS 4.2 and Zimbra on a new VM with 512RAM and now...
  13. Replies
    4
    Views
    5,263

    I am running in a virtual machine with 384meg RAM...

    I am running in a virtual machine with 384meg RAM (for the VM) and 2x2.8g xeon. I was thinking it might have something to do with the VM. I haven't identified which process it is that is taking a...
  14. Replies
    4
    Views
    5,263

    Zimbra startup hangs after install CentOS 4.2

    I had this same problem on Milestone 3. Just upgraded to the opensource binary install for RHEL 4 on CentOS 4. Upgrade was super smooth, actually very informative yet simple and easy.

    After...
  15. I am also testing the Zimbra open source package...

    I am also testing the Zimbra open source package in CentOS 4.x (RHEL 4 Clone) and am seeing the same problem. I was wondering if you modified you /etc/sysconfig/i18n file to remove the UTF strings?
    ...
Results 1 to 15 of 15