Search:

Type: Posts; User: SmithMartinChristopher; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    17
    Views
    3,332

    Stupid question

    How does one apply this patch? Extract and insert code into existing amavisd file?
  2. I have now opened a ticket and have excluded what...

    I have now opened a ticket and have excluded what Support suggested. No dice on a fix.
  3. That's what I thought. Trying that now, but I...

    That's what I thought. Trying that now, but I suspect that I am still going to receive the "Weak DH" keys under a PCI scan. Thinking that I am going to need a support ticket call...
  4. Did you ever get a response on this? I am...

    Did you ever get a response on this? I am experiencing a similar situation and will open a ticket if necessary.

    -=CS=-
  5. Replies
    6
    Views
    1,691

    Re-phrase of question

    We were on the Open-Source Edition (free download) and running 7.1.x of it. Two weeks ago, we had purchased the licenses to convert to the Network Edition as is indicated by release edition (Release...
  6. Replies
    6
    Views
    1,691

    No response yet. Any ideas or thoughts?

    No response yet. Any ideas or thoughts?
  7. Enabling BATV (prsv) signature for outbound emails

    Good day to all-

    In order to greater increase our chances of not being flagged as spam, I would like to enable BATV (Bounce Address Tag Validation) for our server. My understanding is that that...
  8. Replies
    6
    Views
    1,691

    Correction, we are now on purchased platform, not...

    Correction, we are now on purchased platform, not the open source version. As such, the connector is supposed to work as it was provided with te new version. Hope that clarifies.
  9. Replies
    6
    Views
    1,691

    Upgrade from 7.1.3 NE to GA

    This weekend, we transitioned from the OSS to the Network Edition version (Release 7.1.3_GA_3346.RHEL5_64_20110928134534 CentOS5_64 NETWORK edition, Patch 7.1.3_P1). It all went well, except for the...
  10. Giving this a try as well

    I am having a similar issue with a Windows 7 64Bit client and 7.1.2 of the desktop. Every couple of days, I have had to either rebuild the user settings because they "disappeared" or even reinstall...
Results 1 to 10 of 10