Search:

Type: Posts; User: xflip; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    5,242

    Yea. thanks. Just looked into zimbra.log and...

    Yea. thanks. Just looked into zimbra.log and didn't take a look at the postfix logfiles. It was just a missing libpcre.

    After several other hickups it works fine by now.

    I'll post a bug that...
  2. Replies
    2
    Views
    5,242

    [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working

    Hi!

    we're running a fresh & clean 32bit Debian Etch userland under an 64bit Kernel (because of xen).

    Zimbra installs fine and starts every service, except for the MTA.

    I removed the "db"...
  3. Replies
    0
    Views
    1,214

    moving a 5.0.1 install to a 64 bit machine

    Hi!
    we're moving from a 32 bit debian box to a 64 bit machine.
    As there are no debian64 packages available I want to know if we can use openSuse64 or CentOS as the distribution and use the SUSE...
  4. Thanx for your help phoenix, but take a look at...

    Thanx for your help phoenix, but take a look at my first post: It works fine when using alias domains and it will probably work fine when using an alias in the alias2.com/alias1.com domain. The only...
  5. Yea. I know. It's for my brothers business and he...

    Yea. I know. It's for my brothers business and he prefers to delete spam for hours than loosing a job. :)
  6. You're right. But then you end up with two...

    You're right. But then you end up with two accounts, or one account and an alias. I originally planned to have one account as a direct target address for multiple catchalls.

    This is not a real...
  7. odd behavior when creating catchall for multiple domains

    Hi,

    I have three domains, target.com, alias1.com, and alias2.com and wanted to define a catchall for all three domains to one account. So I did

    zmprov modifyAccount user@target.com...
  8. I just removed RC2, restored my backup (RC1),...

    I just removed RC2, restored my backup (RC1), reinstalled RC2 but the database version conflict persists.
  9. I just looked into the logs of my first install...

    I just looked into the logs of my first install and found this:

    ...
    Starting ldap...done.
    WARNING: Unknown package installed for store.
    Setting defaults...done.
    Setting defaults from existing...
  10. zimbra@zimbra:/root/zcs-5.0.0_RC2$ zmcontrol -v ...

    zimbra@zimbra:/root/zcs-5.0.0_RC2$ zmcontrol -v


    Release 5.0.0_RC2_1745.DEBIAN4.0 DEBIAN4.0



    ... and the mailbox server seems running.

    zimbra@zimbra:/root/zcs-5.0.0_RC2$ zmcontrol status
  11. Hi phoenix, Debian 4.0 Zimbra OSS on a single...

    Hi phoenix,

    Debian 4.0
    Zimbra OSS on a single server.
    Yes, I did a backup, but I really want to do an upgrade from RC1 to RC2 and I don't see what should change if I restore my backup and...
  12. [SOLVED] DB Version Mismatch after upgrade from RC1 to RC2

    Hi!
    I've updated from Zimbra 5.0 RC1 to RC2 today and now I can't use the webinterfaces (user & admin) or IMAP anymore.

    Trying to log into the webmailer fails with

    A network service error has...
  13. Replies
    4
    Views
    1,537

    Zimbra 5.0 RC1 - Server Statistics not working

    Hi!
    i'm running Zimbra 5.0 RC1 for some days now but the server statistics don't show any data, except for disk usage.
    The "global" statistics graphs are generated, but it looks like zero messages...
Results 1 to 13 of 13