Search:

Type: Posts; User: MNPF; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    18
    Views
    5,080

    Thanks voted. ;)

    Thanks voted. ;)
  2. Replies
    18
    Views
    5,080

    Hi, I'm having the same problem after upgrade to...

    Hi, I'm having the same problem after upgrade to Release 7.1.4_GA_2555.RHEL6_64_20120105094542 on CentOS release 6.2 64bit (Final).

    Is there anyone else with this problem again or is it just a...
  3. Replies
    14
    Views
    11,389

    Same here. Thank you solved the problem. ;)

    Same here. Thank you solved the problem. ;)
  4. Hello once again! :) I was here comparing the...

    Hello once again! :)

    I was here comparing the system that work with the new one and noticed this.

    The one that works:

    debug1: Next authentication method: publickey
    debug1: Offering public...
  5. Note: After testing everything from wiki I...

    Note: After testing everything from wiki I reverted changes to the original settings of CentOS installation (sshd_config, etc...) because on my other server it works with that settings, and I thought...
  6. Yes I had regenerated. The port for ssh is 22. ...

    Yes I had regenerated. The port for ssh is 22.

    Here is the output of the test:


    [zimbra@mfserver ~]$ ssh -vi .ssh/zimbra_identity -o strictHostKeyChecking=no zimbra@mfserver.mnpf.net...
  7. Mail Queue exception during auth on ZCS 7.1.3 CentOS6_64

    Hi

    I've installed a fresh copy of CentOS 6 64bit and ZCS 7.1.3, and migrated from my previous ZCS 7.1.2 on CentOS 5 64bit.

    The migration was manual since we only have 4 accounts and 2...
  8. Sticky: Had the same problem on CentOS release 5.5...

    Had the same problem on CentOS release 5.5 (Final) 32bit upgrading from 6.0.10_GA_2692.RHEL5_20110127201734 CentOS5 FOSS edition 32bit to 7.0.0_GA_3077.RHEL5_20110127201734 CentOS5 FOSS edition 32...
  9. Replies
    1
    Views
    837

    I have the same problem. But it also happens on...

    I have the same problem. But it also happens on ZD 2.0.1 and on Webmail using IE8 or Mozilla FF 3.6, I have Windows 7 32 bit and the server ir Release 7.0.0_GA_3077.RHEL5_20110127201734 CentOS5 FOSS...
  10. Replies
    7
    Views
    1,838

    Thanks ArcaneMagus!! That did it! I was...

    Thanks ArcaneMagus!!

    That did it! I was filling all the fields when adding a new buddy and never did actually added a buddy and when tried to start a chat got does error.

    Now I did as you told...
  11. Replies
    7
    Views
    1,838

    Thanks Dirk. I can connect via telnet to both...

    Thanks Dirk.

    I can connect via telnet to both ports.

    tcp 0 0 :::5222 :::* LISTEN
    tcp 0 0 :::5223 :::* ...
  12. Replies
    7
    Views
    1,838

    Trying to use IM. Got error service.FAILURE

    I was curious to try the IM functionality, but after enable it and setting the preferences for it when I try to use it I get this error when writing on the "chat box" or adding a new buddy:

    A...
Results 1 to 12 of 14