Search:

Type: Posts; User: ozlee; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Figured it out. Was using the search bar results...

    Figured it out. Was using the search bar results to delete messages and for some reason(by design?) it will not let me do it that way. No error, just wouldn't send messages to the trash folder even...
  2. [SOLVED] Deleted messages not going to trash folder

    Trying to free up some space by deleting some messages from a users sent folder and I get the message that they have been sent to the trash folder but they are not in the trash folder and are still...
  3. Replies
    0
    Views
    4,311

    Exporting out contacts from within groups

    One of our users has a group defined within their address book that contains contact info(email addresses). When I go to export the address book(contacts), I don't see where I can tell which...
  4. Have changed the value to 37 per your...

    Have changed the value to 37 per your recommendation and will see if it is retained during the next upgrade. Thx for the help.
  5. Mailboxd fails to start after install due to java heap memory percent

    I've been having consistent problems(last 4 upgrades) where during the final stage of the upgrade, the mailbox service does not start because of the java heap memory percent being allocated too...
  6. Replies
    4
    Views
    1,731

    FYI...i am running XP and am getting the error...

    FYI...i am running XP and am getting the error using FF3 and IE7. Have used this function many times prior to 5.0.10 using the Admin screen without any problems. CLI worked.

    Thx.
  7. Replies
    4
    Views
    1,731

    Error in Admin screen when changing password

    Just upgraded to 5.0.10 and went to change the password on an account in the Admin screen and am not able to. Getting error message "JavaScript error encountered in method...
  8. I used option number 2 and it worked! :-) Thanks.

    I used option number 2 and it worked! :-) Thanks.
  9. Preview URL

    Hi Mike,

    The URL does show up underlined and when I click on it, it opens a new window to that site. I am looking for the configuration to preview the URL, thanks for the clarification.
  10. [SOLVED] Zimlet not showing up in ZWC zimlet list

    I cannot get the URL zimlet to show up in the ZWC zimlet pane. Other zimlets do show up. Here is the deployment messages in mailbox.log:

    zimlet - Deploying Zimlet com_zimbra_url in LDAP....
Results 1 to 10 of 10