Search:

Type: Posts; User: StefanFN; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Original post 2.5 yrs old and last post 4 months...

    Original post 2.5 yrs old and last post 4 months old ...
    Problem still there in Release 7.1.4_GA_2555.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition.
    I did not need to update/re-deploy the CA. Just...
  2. Hi Jason, the report is triggered by a cronjob...

    Hi Jason,

    the report is triggered by a cronjob running "/opt/zimbra/libexec/zmdailyreport -m"
    Checking this Perl script it shows that my the recipient address is determined through

    my...
  3. Right, I resolved it at last: Deploying a...

    Right, I resolved it at last:

    Deploying a Zimlet in a "Cluster"( i.e. across replicas) is not as smooth as zmzimletctl indicates.
    The script writes to stdout that the zimlet is being deployed to...
  4. next clue that I came across is the zimlet...

    next clue that I came across is the zimlet priority:
    Currently zimbra_samba is priority 20,zimbra_posixaccount is 19 and zimbra_cert_manager is 15.
    Any admin extension with a priority below the...
  5. According to ZCS 6.0:Zimlet Developers...

    According to ZCS 6.0:Zimlet Developers Guide:Troubleshooting - Zimbra :: Wiki
    I checked the Firefox error console an came across the error


    Running Firebug revealed line 5750...
  6. To apply a security patch (USN-988-1: Linux...

    To apply a security patch (USN-988-1: Linux kernel vulnerabilities | Ubuntu) to the kernel I had to reboot the entire machine knowing this would flush some cache and hoping this would cure the...
  7. Replies
    3
    Views
    1,709

    "No route to host" is a message from the network...

    "No route to host" is a message from the network stack. It indicates that DNS resolution works fine but trying to access/send traffic to the host fails. This can be the firewall or routing table on...
  8. [SOLVED] Samba Zimlet deployed but not visible in UI

    Hi,

    I'm banging my head against walls for weeks with this problem.
    We have had standalon ZCS 6.0.7 FOSS on Ubuntu with working Samba integration, i.e. deployed zimbra_posix and zimbra_samba...
  9. Thanks bdial. I actually had to remove the...

    Thanks bdial.

    I actually had to remove the value from the Global Settings (config) as this value could not be removed for any replica. Once the Global Settings value was gone, I could reapply this...
  10. [SOLVED] How to remove/unset zimbraMtaRelayHost on specific server

    Hi,

    we have got 3 servers running. All Ubuntu 8.04 w/ ZCS 6.07 FOSS.
    The master has a zimbraMtaRelayHost on purpose.
    I'd like to remove the zimbraMtaRelayHost on the other two servers...
  11. resolved - symlinks restored with mount --bind

    Hi Jay2k1,

    well, now that I managed to get our services back up and running, I'd like to bring up the solution here:
    We have /opt/zimbra/db and /opt/zimbra/data symlinked to a faster drive...
  12. Same problem updating 6.0.4 to 6.0.7

    Hi,

    having the solution or at least a hint in this thread, would have been great as I just ran into the very same issue with our FOSS on Ubuntu 8.04.
    We are basically suffering a Production Down...
  13. Reverting LDAP changes made by zmldapenablereplica

    Hi guys,

    I've got two ZCS 6.0.4 FOSS running on Ubuntu 8.0.4.
    With the go-introduction of the second machine, we wanted replicate the LDAP directory but somehow messed it up.
    I'd like to know...
  14. Any ideas about how to approach this problem...

    Any ideas about how to approach this problem around here?
  15. Thanks to...

    Thanks to http://www.zimbra.com/forums/installation/37262-zimbra-ldap-replica-can-t-start-sync.html this issue is resolved. Installing all the schema on the secondary as there are on the primary...
  16. Franck, thank you so much! It's working now and...

    Franck, thank you so much! It's working now and to be honest, it's fairly easy, but I just didn't see the bits.
    Anyway, I consider this problem as solved.
  17. Jsosic, I've got the very same problem running...

    Jsosic, I've got the very same problem running 6.0.4 x64 FOSS on Ubuntu 8.0.4 64Bit.
    Did you get anywhere since February?
    Does you problem persist or did you resolve it? If so, would you mind,...
  18. Unrecognized database type (bdb)

    Thanks Bill for your quick reply.

    Unfortunately, none of these search results seem to be ZCS 6.x related and only one actually deals with an LDAP replication. But even this thread doesn't reveal...
  19. [SOLVED] LDAP replica doesn't retrieve information

    Hi,

    I've got an urgent question:
    We had a scenario with two servers (6.0.4 FOSS on Ubuntu 8.0.4) where the second(ary) server had no LDAP installed but was forwarding every query to the primary...
  20. As a side note: all stats of any *.csv group...

    As a side note: all stats of any *.csv group displays fine and seems to be accurate. That applies to the WebUI and to zmstat-chart.

    /Stefan
  21. server stats behaviour inconsistent across multiple servers

    Hi all,

    I've been searching google and this forum for someone with a system showing similar symptoms and who might have come to a solution:

    The problem: We have got multiple (2) mailbox servers...
  22. any results from investigation?

    pfnguyen, did your investigation as proposed above reveal any news, e.g. the root cause or at least a workaround?
    We are having the issue here on a 6.0.4_GA_2038.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 FOSS which is...
Results 1 to 22 of 22