Search:

Type: Posts; User: rtwick; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    4,853

    Found the problem. Couple of .pid files in...

    Found the problem. Couple of .pid files in /opt/zimbra/log were owned by root instead of zimbra including zmmailboxmgr.pid. That prevented mailboxmgr to come up as user zimbra. Once thepermissions...
  2. Replies
    4
    Views
    4,853

    Thanks uxbod. I removed postgrey for now....

    Thanks uxbod.
    I removed postgrey for now. However, that did not fix the problem. I still have the same problem .

    nmap shows only smtp, smtps and ldap running. However, ps shows apache is running...
  3. Replies
    4
    Views
    4,853

    [SOLVED] mailbox and apache not running

    I had been running zimbra 5.0.8 on an ubuntu 6.06 box for quite some time and everything was working. One of my coworkers changed something in the admin web panel and since then zimbra stopped...
  4. Replies
    3
    Views
    1,781

    filter not working?

    I have setup couple of simple filters based on "From" header to file mails to different folders. However, the mails are not being filtered. They are all sitting in the inbox instead of being moved to...
  5. Replies
    4
    Views
    2,499

    Thanks. Done :) -R'twick

    Thanks.



    Done :)

    -R'twick
  6. Replies
    4
    Views
    2,499

    fixed .. my bad

    Sorry, I had a typo when I restarted zimbra and so, I never actually restarted it. It's working fine now after a real restart of zimbra.
  7. Replies
    4
    Views
    2,499

    [SOLVED] recipient_delimiter problem

    Hi,
    I just started testing zimbra. I'm trying to migrate a server from qmail to zimbra. I have used extensions heavily on the old server (for use with TMDA). I'm not planning to use TMDA with zimbra...
Results 1 to 7 of 8