Search:

Type: Posts; User: dmmincrjr; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. That's correct and it has been occurring since...

    That's correct and it has been occurring since January. I think a few other users have it as well as it seems to be the same problem in the thread link I referenced in previous posts in this thread....
  2. Dan, The log I posted does show clam successfully...

    Dan, The log I posted does show clam successfully started however that is after I have run the cron job to start anti-virus. If you notice the time at 05:00 the error of cannot open main.cvd is...
  3. Zimbra failed to restart this morning after...

    Zimbra failed to restart this morning after performing the backup. Here is the information from the freshclam.log file

    --------------------------------------
    ClamAV update process started at Thu...
  4. I had posted the following freshclam.log snippet...

    I had posted the following freshclam.log snippet in this thread http://www.zimbra.com/forums/administrators/22355-antivirus-crashing-nightly-2.html.

    ClamAV update process started at Thu May 14...
  5. I have been seeing this problem since January....

    I have been seeing this problem since January. The only solution I have come up with is to use a script from this thread to restart the service....
  6. Replies
    17
    Views
    6,417

    I also have not filed as bug report but am still...

    I also have not filed as bug report but am still experiencing the problem. I have upgraded to version 5.0.16 hoping each upgrade would correct the problem as I am not sure if it lies with Zimbra or...
  7. Replies
    17
    Views
    6,417

    Thank you for posting the script. I have...

    Thank you for posting the script. I have implemented it as a cron job to run a few minutes after my nightly backup stops. I just started experiencing this issue on Tuesday 1/20/09 after having the...
  8. Replies
    7
    Views
    4,959

    Thunderbird LSUB failed alert

    I upgraded to version 5.0.1 and now when I connect Thunderbird clients I get the following alert at startup. "The current command did not succeed. The mail server responded: LSUB failed." When I...
  9. Replies
    9
    Views
    2,428

    Try looking in your junk folder. My daily admin...

    Try looking in your junk folder. My daily admin email is being tagged as spam and placed in that folder.
  10. To post a resolution in case anyone else is using...

    To post a resolution in case anyone else is using this same backup script I discovered it was a permission issue during the rysnc procedure and not all the files were being copied. Once that was...
  11. Sorry if it was buried in the text but I was...

    Sorry if it was buried in the text but I was trying to provide information in my post to figure out what happened to the 5 missing users and how do I go about getting them back in Zimbra? Two of the...
  12. Testing restore on OSE with missing users upon completion

    I am a rather new user to Zimbra and am attempting to verify that the daily backup I am making will allow me to restore a system. I am following the OSE rotating backup script from this thread...
Results 1 to 12 of 12