Search:

Type: Posts; User: f2uk; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. And me

    Mike,

    Your not the only one. I have installed 4.5.6 on SuSE10 and have the same issues.

    Does anyone have an update to this?

    p.s. I'll stop my other thread no that I have found this one!
    ...
  2. Thread: zcsImportWiz

    by f2uk
    Replies
    3
    Views
    1,622

    Still a problem

    Just installed 4.5.6 Open Source version and tried to import a pst file again. Everything seems to work ok but any attachments still won't open.

    Is there some special way to do this or are other...
  3. Thread: zcsImportWiz

    by f2uk
    Replies
    3
    Views
    1,622

    I believe it could be. I have been reading the...

    I believe it could be.

    I have been reading the post that goes along with it (don't understand why my searches didn't find it ?).
    The last couple of posts seem to show that people were still...
  4. Thread: zcsImportWiz

    by f2uk
    Replies
    3
    Views
    1,622

    zcsImportWiz

    Hi,

    I hope someone can help with this!

    After completing a successful small scale trial of Zimbra 4.5.5 with no real problems/issues we have gone ahead and rolled out to a larger group of...
  5. Replies
    8
    Views
    2,975

    Thanks for all your help. Just checked the server...

    Thanks for all your help. Just checked the server this morning and I am getting graphs for Message Count and Volume but, unfortunately, nothing for anit-spam/anti-virus.

    Does that work in a...
  6. Replies
    8
    Views
    2,975

    glitch23, thank you for pointing me in the right...

    glitch23, thank you for pointing me in the right direction. it was the syslog(or rather syslog-ng) config that wasn't sending the info to the main box.

    I am now getting the status for both servers...
  7. Replies
    8
    Views
    2,975

    Something new

    Well everything is up and running .... well almost.

    Mail is being delivered internal and external, disclaimer is being added to all mails rather than just those destined for the outside world (but...
  8. Replies
    8
    Views
    2,975

    As this was only an 'edge' server I decided the...

    As this was only an 'edge' server I decided the easiest option was to just reinstall without the logger service this time.

    Just completed it logged into the admin console on the main server and...
  9. Replies
    8
    Views
    2,975

    thanks for the quick reply. my mistake. For...

    thanks for the quick reply.

    my mistake.
    For some reason I was under the impression it went on all servers, just re-read the Installation-Planning for Multi-Server Install doc in the Wiki and...
  10. Replies
    8
    Views
    2,975

    Admin console not connecting to remote server

    Hi,

    I'm having a bit of an issue with the admin console.
    The set up I have is as follows:
    Zimbra 4.5.5 on suse10 set up as an edge server, runs MTA, logger, virus and spam filters
    Zimbra 4.5.5...
Results 1 to 10 of 10