Search:

Type: Posts; User: winne27; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    1,260

    Did it step by step as mentioned above and it...

    Did it step by step as mentioned above and it works now without any problems.

    The only special action was to erase /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi before starting upgrade from...
  2. Replies
    6
    Views
    1,260

    I will now try another way. First step:...

    I will now try another way.

    First step: Upgrade ZCS 6.0.5 to 7.1.2 on the established Centos 5.3

    Second step: Upgrade ZCS 7.1.2 from Centos 5 to Centos 6

    I will report.
  3. Replies
    6
    Views
    1,260

    I made a clean install of Centos 6 in a seperate...

    I made a clean install of Centos 6 in a seperate LVM partition.
    Then I restored a backup of /opt/zimbra (Version 6.x) and installed ZCS 7.1.2 on top of this backup.

    I had some Perl problems, but...
  4. Replies
    6
    Views
    1,260

    It was a normal install and the prerequisites are...

    It was a normal install and the prerequisites are fullfilled, but it was an upgrade from Zimbra 6.x and from Centos 5.3 in one step
  5. Replies
    6
    Views
    1,260

    Python module tempfile.py not found

    Release 7.1.2_GA_3268.RHEL6_64_20110804131406 UNKNOWN_64 FOSS edition
    on Centos 6.0(64)

    zmconfig will not start. In zmconfigd.log the following is found:


    Starting zmconfigd...Traceback (most...
  6. Replies
    9
    Views
    8,645

    Another very easy possibility is the following: ...

    Another very easy possibility is the following:


    mv /usr/sbin/sendmail /usr/sbin/sendmail.orig
    ln -s /opt/zimbra/postfix/sbin/sendmail /usr/sbin/sendmail

    So all sendmail requests were...
  7. Replies
    12
    Views
    4,219

    Yes, this is true but after using the "Updater"...

    Yes, this is true but after using the "Updater" in Plesk and loading the newest fixes this behavior disapears.
  8. Replies
    12
    Views
    4,219

    yes, I use german ie7 and german xp

    yes, I use german ie7 and german xp
  9. Replies
    12
    Views
    4,219

    ... and furthermore: it worked without problems...

    ... and furthermore: it worked without problems with IE6 and still works with Firefox
  10. Replies
    12
    Views
    4,219

    No didn't install them.

    No didn't install them.
  11. Replies
    12
    Views
    4,219

    Following the messages from IE7 with debugging...

    Following the messages from IE7 with debugging enabled:

    Line 1: Error: unknown character

    Line 3571: 'I18nMsg' is undefined...
  12. Replies
    12
    Views
    4,219

    I am using version 4.0.3 on Suse 9.3 ...

    I am using version 4.0.3 on Suse 9.3

    Furthermore I see maybe one difference: I am using the german version of IE7.
  13. Replies
    12
    Views
    4,219

    Problems with IE7

    Yesterday Microsoft offered me to install IE7 on my notebook. "Don't look back" I was thinking and I said yes for installation.

    Everything worked fine and I have now IE7.

    But I was shocked...
  14. Replies
    3
    Views
    3,996

    The problem with /etc/sudoers is a known problem....

    The problem with /etc/sudoers is a known problem. See bug #8315.

    I reinstalled the whole system and opened a second terminal. In this terminal I controlled the mode of /etc/sudoers. It was changed...
  15. Replies
    21
    Views
    11,336

    I had a similar problem with header encoding and...

    I had a similar problem with header encoding and I solved the problem by putting the line

    export LANG=de_DE.utf-8

    into /opt/zimbra/.bash_profile.

    Change de_DE to your country code.
  16. Replies
    3
    Views
    3,996

    Upgrade to 4.0.3 on Suse 9.3

    I upgraded Zimbra OpenSource from 3.1.x to 4.0.3 on a Suse 9.3 system.

    In the upgrade process I got two very serious error messages, but after first panic they could solved very easily.

    The...
  17. Replies
    14
    Views
    6,593

    Thanks! Appending ?redirect=0 to the url on...

    Thanks!

    Appending ?redirect=0 to the url on client side solves the problem.
  18. Replies
    14
    Views
    6,593

    The configuration on the router worked on version...

    The configuration on the router worked on version 3.0 but not on 3.1. It stayed unchanged over the upgrade.
    (I forward the ports 80 143 443 7071)

    ... and the request for the login screen is...
  19. Replies
    14
    Views
    6,593

    The inside DNS Server is running on the same...

    The inside DNS Server is running on the same server as zimbra.
    MX records outsite are not existing.
    (All incoming mails are collected by fetchmail from other (outside-)servers)

    remind the...
  20. Replies
    14
    Views
    6,593

    I have a similiar network as described above and...

    I have a similiar network as described above and the same problem after I upgraded to 3.1. In 3.0 this behavior didn't occur.

    The change of the URL in the address-bar of the browser happens after...
  21. Replies
    2
    Views
    2,759

    Thanks! I put the line export...

    Thanks!
    I put the line

    export LANG=de_DE.utf-8

    into file /opt/zimbra/.bashrc .
    Now the from-name is encoded correctly.

    *** search words: german deutsch umlaute umlaut ***
  22. Replies
    2
    Views
    2,759

    encoding from name in mail header

    I am from Germany and my name contains a special character (δ). If I send a mail the from-name in the mail header is encoded like following:

    From: "=?ANSI_X3.4-1968?Q?Werner_Sch=3Fffer?="...
Results 1 to 22 of 22