Search:

Type: Posts; User: FunkyPenguin; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    4,158

    What makes you say that Bill? SUSE 10.1 is the...

    What makes you say that Bill? SUSE 10.1 is the same code as SLES10, and Kevin et al have already confirmed that there will be a SLES10 release.

    Developers for other applications started using...
  2. Replies
    1
    Views
    1,642

    Upgrading 4.0.1 to 4.0.2

    This is just a quick one, to see if the MySQL database requires a schema update the same as going from 3 to 4?

    I just upgraded yesterday, and saw that it went through a schema update which...
  3. Bjoeboo, I think you'll find KevinH is very...

    Bjoeboo,

    I think you'll find KevinH is very much still at Zimbra - he's one of the lead engineers (sorry if I'm under valuing you here Kevin ;) , and also one of the forum admins.

    It may have...
  4. Replies
    12
    Views
    4,696

    Thanks to wannabetenor who advised me of rsync,...

    Thanks to wannabetenor who advised me of rsync, and confirming what andreychek is saying, rsync works. As root run:



    rsync -av /opt/zimbra destination


    I backup to a local directory, and...
  5. Soon, just not now

    Zimbra expect to release a SLES10/SUSE10.1 version with the release of 4.0.2
    As far as when in months/weeks this would be in the region of 6months I think - the Zimbra engineers would be best to...
  6. Replies
    154
    Views
    87,629

    Poll: Thanks marcmarc. Shame it can't be sooner,...

    Thanks marcmarc.

    Shame it can't be sooner, although I'd rather wait and have it working 100%.
  7. Replies
    154
    Views
    87,629

    Poll: Any timeline?

    Just wondering if there is any timeline on the board for a SLES10/SUSE10.1 release? I'm currently running on SUSE10, but would prefer to run on newer and don't want to hack incase something untoward...
  8. Replies
    37
    Views
    10,370

    I would like to thanks phoenix and especially...

    I would like to thanks phoenix and especially wannabetnor for their astounding help in resolving my issues.

    In a nutshell my problkems were two fold:
    1 - I had permission issues
    2 - Amavisd...
  9. Replies
    7
    Views
    4,143

    To get Zimbra to run on SLES10/SUSE10.1 requires...

    To get Zimbra to run on SLES10/SUSE10.1 requires some hacking of libraries - gmsmith has done it on SUSE10.1, SUSES ES9 is for SLES9 and SUSE9.1. They are very different to SLES10/SUSE10.1

    I'm...
  10. Thread: Help!!

    by FunkyPenguin
    Replies
    5
    Views
    1,836

    wannabetenor Sorry for my ignorance but what...

    wannabetenor

    Sorry for my ignorance but what do you mean exactly? I'm having simmilar issues - different reason (see here ). Unfortunately I don't have a good backup :o
  11. Replies
    37
    Views
    10,370

    Looks like I'm back to having a semi working...

    Looks like I'm back to having a semi working Zimbra - re-installed and restored from my broken ldap backup. The question is, how do I fix the "missing blog" issue? This affects ALL users, not just...
  12. Replies
    37
    Views
    10,370

    Thanks for the idea with postfix - can't hurt to...

    Thanks for the idea with postfix - can't hurt to try.

    I agree that loosing a couple of day's mail in comparison to everything is the better option - pain in the arse but not much choice by the...
  13. Replies
    13
    Views
    7,548

    Also check to see if there are any stale PIDs,...

    Also check to see if there are any stale PIDs, there shouldn't be after a straight upgrade but I have had issue with erronious PIDs for Tomcat.
  14. Replies
    37
    Views
    10,370

    adobrin, I did think of doing that myself, but...

    adobrin,

    I did think of doing that myself, but the last time I checked the queue before my AdminUI got frazzled it was sitting at the 300 mark. Now if I do whack the installation, and then...
  15. Replies
    37
    Views
    10,370

    In a nutshell yes. I am running Release...

    In a nutshell yes.

    I am running Release 4.0.0_GA_303.SuSE10_20060829130819 SuSE10 FOSS edition; I am unable to send or recieve mail from any account all inbound mail is put into the deferred...
  16. Replies
    37
    Views
    10,370

    I've tried to re-index the account using the...

    I've tried to re-index the account using the steps found here , but it looks like I've scrambled the heck out of the AdminUI.

    All accounts are affected by this problem rendering me without mail.
  17. Replies
    14
    Views
    6,427

    I'm having the same missing blob issue, so I...

    I'm having the same missing blob issue, so I followed the steps to re-index. The only problem is that Zimbra is now tripping on the light fandango :( I couldn't see zimbra do any indexing either...
  18. Replies
    37
    Views
    10,370

    Travis, I haven't changed the ssh port on the...

    Travis,

    I haven't changed the ssh port on the machine.

    The queue is still growing, all messages are getting deferred. I've done zmfixperms/reboot and tried flushing the queue from both the...
  19. Replies
    37
    Views
    10,370

    This time the upgrade went smoothly, but I still...

    This time the upgrade went smoothly, but I still have the same issue - cant view mail as I get the network service error.
  20. Replies
    37
    Views
    10,370

    Here is an extract of my zimbra.log: Aug 30...

    Here is an extract of my zimbra.log:


    Aug 30 16:59:52 vulcan postfix/smtpd[20189]: SSL_accept:SSLv3 flush data
    Aug 30 16:59:52 vulcan postfix/smtpd[20189]: TLS connection established from...
  21. Replies
    37
    Views
    10,370

    Not wanting to flood this thread but..... As a...

    Not wanting to flood this thread but.....

    As a result of the previous error no messages are being delivered, they are all in a deffered status. When I check zimbra.log I am peppered with the...
  22. Replies
    37
    Views
    10,370

    I've rebooted my machine, and ALL services are...

    I've rebooted my machine, and ALL services are now showing as running :)

    But as I've learned today, not everything is rosey :( When I log into the Web UI I can't view any mail, when I do I get the...
  23. Replies
    37
    Views
    10,370

    Tomcat failing

    All services are now running with the exception of Tomcat :mad: When I run zmmailboxctl I get:



    getService: sasl
    getService: webxml
    getService: perdition
    A mysqld process already exists
  24. Replies
    37
    Views
    10,370

    Bill, zmfixperms seems to have cleaned most of...

    Bill,

    zmfixperms seems to have cleaned most of it up, after starting the service all seems to work but it lies :( A zmcontrol status shows:




    zmcontrol status
    Host mail.forcev.net
    ...
  25. Replies
    37
    Views
    10,370

    Some prgress

    OK, after working on getting Zimbra back up and running for the last 10hours solid, I'm a heck of a lot closer.

    Just tried a restore and restart and got the following errors:


    zmcontrol start...
Results 1 to 25 of 140
Page 1 of 6 1 2 3 4