Search:

Type: Posts; User: mlodick; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    649

    ZDesktop Beta3 with Exchange Problems

    Running Beta3 on OSX Snow Leopard, connecting to Exchange, I have the following problems:

    - When I accept appointments, they never show up on my calendar
    - Although I have contacts in my contacts...
  2. Replies
    0
    Views
    1,215

    Recurring Error Messages in ZD

    I get 2 at a time that look like this:

    Product name: Zimbra Desktop
    Product version: 1.0
    Build ID: 1593
    Release type: R
    OS Platform: Mac OS X i386 10.4.11
    Time of event: ...
  3. Odd extra field in some contacts post 5.0.18 -> 6.0.1 migration

    I'm seeing an odd field showing up in some of my contacts, and it doesn't seem
    to correspond to anything I can see.

    It shows up as:

    Other: *PLMO*<RGT>8=AAAAAAAA</RGT> YomiCompanyName

    ...
  4. Seems to have just been a bad install - I...

    Seems to have just been a bad install - I reinstalled and 6.0.1 looks good. My bad.
  5. And I accidentally put this into Administrators...

    And I accidentally put this into Administrators rather than Migration... sorry.
  6. [SOLVED] SSLKeyException: RSA premaster secret error

    I migrated from Zimbra NE 5.0.18 to 6.0.1 and am running into errors. I'm unable to load the web interface, and mail seems (from the logs) to be being deferred. It seems to stem from an issue...
  7. Replies
    7
    Views
    3,932

    Zimbra doesn't care in any particular way if your...

    Zimbra doesn't care in any particular way if your MX record doesn't point to your server. It will prompt you to change your MX record if it can't find one during the install process, but that's...
  8. Replies
    6
    Views
    3,801

    More information please? I'm seeing the same...

    More information please? I'm seeing the same thing.
  9. Replies
    3
    Views
    1,828

    Possibly misleading

    I think I've possible misstated the issue. I don't believe I'm referring to the zimbra-proxy service as such, but to the mechanism which proxies ajax requests called within a zimlet. I have a...
  10. Replies
    3
    Views
    1,828

    Debugging the Proxy service

    I'm receiving 500 errors when I try to post to a web service from a zimlet using HTTP Basic Authentication. I'm not sure whether the problem is on the web service end, or whether the request is even...
  11. Replies
    19
    Views
    14,641

    Weird, I copied and pasted from what worked for...

    Weird, I copied and pasted from what worked for me, but the quotes that show up here in the forum are not regular quotes, so when you paste them back in they don't work. Try replacing them manually,...
  12. Replies
    19
    Views
    14,641

    I got it to work doing this: goto...

    I got it to work doing this:


    goto about:config
    search for gecko.handlerService.allowRegisterFromDifferentHost and set to true (you should probably turn this off afterward, it's rather...
  13. Replies
    1
    Views
    2,180

    After talking to a Zimbra engineer, I was told...

    After talking to a Zimbra engineer, I was told that this error stemmed from not setting a ZIMLET_CONFIG_REGEX_VALUE in the globalConfig section in the config.xml file, while having the...
  14. Replies
    4
    Views
    2,204

    Cool, I'll change my restore notes to make sure I...

    Cool, I'll change my restore notes to make sure I use the -lbl option in the future.

    I wanted to mention one other thing for anyone else doing recovery - I ran into a problem where postfix would...
  15. Replies
    4
    Views
    2,204

    Thanks for the quick response, that seems to be...

    Thanks for the quick response, that seems to be it. I'll have to modify my backup script to grab the accounts.xml file as well.

    My script currently tars up the contents of the latest backup in...
  16. Replies
    4
    Views
    2,204

    [SOLVED] Error with NE Disaster Recovery

    I had a hard drive failure which necessitates completely restoring my Zimbra server from backups. I reinstalled Zimbra, and copied my backup files into /opt/zimbra/backup/sessions:

    ls -1...
  17. Replies
    1
    Views
    2,180

    [SOLVED] error running ZimletHandler

    After installing a zimlet I wrote, and despite the fact that it seems to be working correctly, I'm seeing a message like this in mailbox.log every time an email comes in:


    2008-08-15 17:17:20,106...
  18. Replies
    10
    Views
    4,858

    Not to dredge up an old thread

    But I was having the same problem, with the panel icon not showing up. After a bunch of debugging, I found out it was related to this bug:

    Bug 30442 - There's extra semi-colon in...
  19. Replies
    8
    Views
    11,160

    I changed 2 installation files to get it to work,...

    I changed 2 installation files to get it to work, although I think only one was necessary. My diffs is below


    ./bin/get_plat_tag.sh
    160,164d159
    < fi
    < grep "DISTRIB_RELEASE=8"...
  20. _dev folder

    Is the _dev folder working for people in 5.0.5? It sees the zimlet .xml file and seems to load it fine, but nothing works. Looking at Firebug, I notice 404s for the .js and .css files that are in...
  21. Replies
    84
    Views
    52,548

    Sticky: Poll: Another vote for the Treo (Palm OS)

    Another vote for the Treo (Palm OS)
  22. Similar setup

    I have a 2 server setup and I'd like the user not to see the redirect to the second server. I had previously set this up by changing the default to redirect=0 in the Ajax_all.zgz and...
  23. Replies
    1
    Views
    2,386

    You can use SoapVar instead of SoapParam like...

    You can use SoapVar instead of SoapParam like below:

    $params = array ( new SoapVar('<account by="name">'.$email.'</account>', XSD_ANYXML) )


    Mike
  24. Replies
    4
    Views
    2,039

    Try multiplying the timestamp by 1000 (or...

    Try multiplying the timestamp by 1000 (or concatenating '000' onto the end of it). The timestamp that PHP gives is in seconds, and the java preauth servlet is looking for a value in milliseconds, I...
  25. Thread: Pear::soap

    by mlodick
    Replies
    15
    Views
    6,741

    PHP issue

    It seems to just be an issue with php, both PEAR::Soap and php5's soap extention.

    My work around, for php5:
    1. Create the SoapClient object with 'trace' => true as an argument
    2. Call the soap...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2