Search:

Type: Posts; User: Brotherbbad; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    530

    How to Change submission port

    Hello,

    I have a small problem, or at least what seems like a small problem... When I installed zimbra a few years ago I was using H-Mail server on a Windows machine... I knew nothing about email...
  2. Replies
    2
    Views
    720

    H Bill, Thanks for the timely reply. Sorry for...

    H Bill, Thanks for the timely reply. Sorry for not posting more complete information on the issue, but I wasn't sure what would be relevant. The script that I'm using came from this thread:...
  3. Replies
    2
    Views
    720

    Zimbra running as root

    Hi all,

    I've been fighting with an issue for the past several weeks and I can't figure out what is happening. I've had the FOSS edition up and running now for well over 1 year without any...
  4. Hi All, After about a solid year of Running...

    Hi All,

    After about a solid year of Running the backup script with a hitch, last night it failed with Zimbra user should never be root! I restarted zimbra (sudo su zimbra && zmcontrol restart)...
  5. Hi all, Got the User Backup script...

    Hi all,


    Got the User Backup script (zmDBbac.sh) up and running via the provided instructions... works like a charm. Now I'd like to test the restore methods but I'm having either severe brain...
  6. Replies
    0
    Views
    744

    RBL test, spf lookup failed...

    Hello,

    Ubuntu Server 8.04.4 LTS, zimbra Release 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS Edition.

    First of all, I love Zimbra and for the most part it works perfectly... and I'm sure when it does...
  7. has anyone found a solution to this issue? I...

    has anyone found a solution to this issue? I have had this going on now almost a year.... zimbra version 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS Edition an UBUNTU 8.0.4 LTS.

    Thanks in advance.
  8. Replies
    2
    Views
    1,448

    **UPDATE** After extensive searching and...

    **UPDATE**

    After extensive searching and sifting through tons of logs looking for the cause of this issue, I found the problem. My problem was "User Error"!!! I had a "Sent" folder and a "Sent...
  9. Replies
    2
    Views
    1,448

    Sent mail not being saved in Sent folder

    This was working as of June, 2012... then just seemed to stop working. No Upgrades to either Zimbra or the OS. We are running Ubuntu 8.04.4 LTS, Zimbra version "Release 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8...
  10. Thanks for the heads up... have moved the...

    Thanks for the heads up... have moved the SYNC_DIR. I'll post again if needed.

    Thanks Again!!
  11. /tmp/fakebackup/ not found! After running a FULL

    Something very strange happened yesterday. Can someone tell me where I should look to try to figure out what the heck happened?

    Thanks.

    ============================
    Mon Mar 19 01:00:02 CDT...
  12. DOH!!, you are absolutely right... That was it......

    DOH!!, you are absolutely right... That was it... thank you!
  13. Zimbra fails startup, but is actually running.

    I have a fresh install of 6.0.14_GA on a fresh install of Ubuntu 8.0.4 LTS and with zmcontrol start i get this:

    Starting Zimbra...
    Host mail.xxxxxx.com
    Starting ldap...Done.
    ...
  14. I've been using the script now for a few months...

    I've been using the script now for a few months (Great work BTW). The backup goes off without a hitch. I have since setup a failover server and do daily restores of these backups... the FULL also...
Results 1 to 14 of 14