Search:

Type: Posts; User: slott_hansen; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    3,252

    ldap was missing...

    Sure enough - ldap was missing from the system.

    I have now done a "yum install openldap-servers.x86_64" and started it like this:
    root@chicago lib]# /etc/init.d/ldap start
    Checking configuration...
  2. 32 bit issue

    I didn't have the libs in my /lib as I'm running 64 bit.

    However I have installed the 32 versions (yum install openssl.i386) and done the symlinks.

    I tried to find 32 bit versions of the...
  3. I see a few interesting issues - which might be...

    I see a few interesting issues - which might be related to the fact that I'm running a 64bit system as these "missing files" issues have been nagging me before with other apps. that normally work on...
  4. In the same boat...

    I finally made my zimbra installation return the same error :

    [root@chicago ~]# /etc/init.d/zimbra status
    Calling GetServiceInfoRequest (localhost.localdomain)

    ERROR: service.FAILURE (system...
  5. Replies
    5
    Views
    3,252

    Something happend

    I just tried to execute the following statement manually:

    perl /opt/zimbra/bin/zmmon &

    and now something is happening...

    [root@chicago ~]# /etc/init.d/zimbra status
    Calling...
  6. Replies
    5
    Views
    3,252

    re-check...

    It says it cant locate the file DBI.so which is nonsens. When I do simple ll to the "missing" file I get this:

    -r-xr-xr-x 1 zimbra zimbra 223190 Aug 24 00:25...
  7. Replies
    5
    Views
    3,252

    Zimbra wont start

    I managed to install the zimbra on my FC3 macine without any errors or warnings. But after the install has finished my apache is no longer responing on port 80 and zimbra gives this error when...
Results 1 to 7 of 7