Search:

Type: Posts; User: kilrathi; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Same problem the original poster was having.

    I am having the exact problem described above.

    Zimbra NE 6.0.8 - Outlook 2010 - Outlook Connector v8.0.3 (Previously 6.0.8)

    Here's my testing results.
    All of these test are from the...
  2. Replies
    1
    Views
    615

    Method of archiving old email

    I've been digging through the forums and wiki looking for a solution that fits exactly what we need. I just need a shove in the right direction.

    We have 1 Zimbra Server (Network Edition v6). The...
  3. Replies
    2
    Views
    576

    My server has around 150 users. I do not have a...

    My server has around 150 users. I do not have a mailbox size limit and my attachment size limit is 10MB. My backup folder has 30 days worth of backup files in it. Some of my users have very large...
  4. Replies
    1
    Views
    811

    Filter incoming mail by address book

    Dug around on the forums to try and find an answer to this. No luck so far. I found this thread but he never got an answer.

    I want to build a filter via the webmail interface to filter all...
  5. Buy why is the ldap dump necessary? Its not...

    Buy why is the ldap dump necessary?
    Its not necessary when moving from 32bit to 32bit. The backup file is just that, a compressed backup. I can use backup files from a 32bit system on a 64bit...
  6. Move zcs from Ubuntu6x86 to Ubuntu12LTSx64

    I've been digging through the wiki looking for methods to move my server to a new installation with an updated OS. I've read the articles here and here detailing the methods of moving to a new...
  7. I've tried changing the timeout values of all...

    I've tried changing the timeout values of all three of these in the registry.

    OptionReceive Timeout
    Receive Timeout
    SendTimeout

    I changed them to 600000 and rebooted my computer. Still the...
  8. 1) It seems to be caused by any and all...

    1) It seems to be caused by any and all attachments. We've tried 2k, 2MB, and 20MB. They all seems to result in the same problem.

    2) Yes we run Symantec Anti-Virus. The email scanning portion of...
  9. Outlook and Zimbra Connector not sending attachments

    I've been having this problem for almost a month now. I've been working with the Zimbra support folks in an attempt to get some insight as to why this problem started up all of a sudden.. I figured...
  10. Replies
    17
    Views
    4,751

    I've solved this problem but wanted to add my...

    I've solved this problem but wanted to add my solution here to help any others who are experiencing this problem as well. Apparently Office Service Pack 3 is the culprit in this. Upon installing...
  11. Replies
    17
    Views
    4,751

    I've followed the above instructions and I am...

    I've followed the above instructions and I am still getting the same debug error on this workstation. I've experimented with Connection version 4.5.7 and 4.5.10 and the results are the same each...
  12. Replies
    55
    Views
    14,364

    I had the very same problem. The workaround in...

    I had the very same problem. The workaround in this thread fixed my problem. Note that I had to edit both files and restart zimbra before it started working like it should.
  13. We have just migrated from Scalix to Zimbra and...

    We have just migrated from Scalix to Zimbra and so far I'm pretty happy with the results. One piece of the puzzle that seems to be missing is our previous anti-spam functionality. On our old server...
Results 1 to 13 of 13