Search:

Type: Posts; User: rcholcomb; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    12,928

    Any thoughts?

    Any thoughts?
  2. Replies
    13
    Views
    12,928

    It is real hardware -- a Dell server running...

    It is real hardware -- a Dell server running Ubuntu 8.04.
  3. Replies
    13
    Views
    12,928

    When I attempt to connect to port 389 using...

    When I attempt to connect to port 389 using telnet, I get a connection refused message:


    ~ telnet 192.168.3.5 389
    Trying 192.168.3.5...
    telnet: connect to address 192.168.3.5: Connection...
  4. Replies
    13
    Views
    12,928

    Cannot connect to LDAP from a client machine

    All,

    I am running Zimbra 5.07 Open Source on Ubuntu 8.04 (using the custom release that is 'stickied' in this forum). I can't access my LDAP server from client machines. Here's some additional...
  5. Replies
    18
    Views
    4,713

    Working now...

    Interestingly (despite not changing anything), the demo started working on my machine. I was having the same problems on multiple machines and multiple browsers. Each of the machines were fully...
  6. Replies
    18
    Views
    4,713

    Images are set to be displayed by default

    Yes, I have all images to be shown by default...

    Rob
  7. Replies
    18
    Views
    4,713

    Still not working...

    Thanks for everyone's replies so far.

    I am using the following two browsers (with the same results as shown in the screenshot):

    IE 6 SP2
    Firefox 1.5

    Javascript does appear to be...
  8. Replies
    18
    Views
    4,713

    Unable to use hosted demo

    Whomever can help,

    I'm having difficulty getting the hosted demo to work. I've tried using both IE and Firefox. I basically just see a lot of plain text displayed in the browser--most of which...
Results 1 to 8 of 8