Search:

Type: Posts; User: zoid; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    3,543

    Still can't get this working (probably my fault...

    Still can't get this working (probably my fault though).


    telnet localhost 993
    Trying 127.0.0.1...
    Connected to localhost.
    Escape character is '^]'.
    c01 capability

    Connection closed by...
  2. Replies
    5
    Views
    3,543

    mmmmm..... Kmail works, but i need to make it...

    mmmmm.....
    Kmail works, but i need to make it work with Toltec's connector for outlook 2k, it needs the AUTH stuff.
    It's possible to enable it?

    Cheers.
  3. Replies
    5
    Views
    3,543

    Nevermind, i think i's a broken client. I will...

    Nevermind, i think i's a broken client. I will add news when i have any.
  4. Replies
    5
    Views
    3,543

    IMAP Authentication

    Hi folks, here i am again with a question.
    I can't login to imap. The webmail works without problems, and i enabled plain login in the control panel, here are some screenshots and a telnet log to...
  5. Replies
    7
    Views
    2,547

    I installed today on debian etch and it worked....

    I installed today on debian etch and it worked. You may be missing some dependency.
    Please re-run the install.sh with "-u" to uninstall, then install again and post the output here.
  6. It did the trick. Thankyou jholder and phoenix...

    It did the trick.
    Thankyou jholder and phoenix for your time :)
  7. Thanks for your answer. Yes, the server appears...

    Thanks for your answer.
    Yes, the server appears to be listening. I am not using HTTPS.
  8. [SOLVED] Problems with the administrative interface

    Hi everyone, this is my first post, please excuse my bad english.

    I installed Zimbra Open Source using the Sarge packages on Etch. I can enter to the mail/calendar/contacts interface (the one...
Results 1 to 8 of 8