Search:

Type: Posts; User: Gandalf-LoJ; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. well this is really strange. This morning,...

    well this is really strange. This morning, logging into the console and I'm greeted with no warning messages at all, so I check the server status page and I just have tifa.greenberry.co.uk listed...
  2. I seem to be having a problem attaching an image...

    I seem to be having a problem attaching an image to this post, so here's a link to it instead:
    http://greenberry.co.uk/uploads/zimbra_status.png
  3. I've also noticed services not running since...

    I've also noticed services not running since upgrading to 8.0.2 however, it's a new server named localhost above the correct server. zmcontrol status is fine:
    [zimbra@tifa tmp]$ zmcontrol status...
  4. Replies
    8
    Views
    1,592

    yeah, everything on the server is the latest...

    yeah, everything on the server is the latest available as per yum update.

    As it appears to be a firefox issue I'm satisfied its not the server that's at fault so I'll leave it there. I can use IE...
  5. Replies
    8
    Views
    1,592

    All required packages mentioned are installed. ...

    All required packages mentioned are installed.




    The server is in a datacenter and I'm using firefox 2.0.0.5

    On this note, I've just tried it in IE7 and it works fine! So it looks like it...
  6. Replies
    8
    Views
    1,592

    Sorry, here we go;...

    Sorry, here we go; http://www.zimbra.com/forums/installation/8726-centos-5-install-guide.html

    Just downloaded this morning. This is the package name; zcs-4.5.6_GA_1044.RHEL4.tgz The install...
  7. Replies
    8
    Views
    1,592

    Did you do anything to fix this? Or did it just...

    Did you do anything to fix this? Or did it just fix itself. I'm getting the same error now. Default open source install on CentOS 5 using the install guide.
Results 1 to 7 of 9