Search:

Type: Posts; User: Paulatia; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,859

    I solved it through the "LDAP Admin" Software....

    I solved it through the "LDAP Admin" Software. Manually deleted all aliases for admin there and then manually added the attributes again. This way worked for me.
  2. Replies
    10
    Views
    4,176

    As far as I can recall, we only followed this...

    As far as I can recall, we only followed this Guideline

    Installing custom ldap schema 6.0 - Zimbra :: Wiki

    and made a mistake in the first run. Doing it all again without the mistake was...
  3. Replies
    5
    Views
    2,719

    Oh and btw, I never got the import of the...

    Oh and btw, I never got the import of the Blowfish encrypted passwords from Suse to CentOS working, I had to reset all passwords....
  4. Replies
    5
    Views
    2,719

    Hi, I actually can't tell you, but I think it...

    Hi,

    I actually can't tell you, but I think it should. Good luck!
  5. Replies
    3
    Views
    1,859

    Some update on this.... I couldnt add the root...

    Some update on this.... I couldnt add the root alias as it said there is already an account, alias, mailing list or ressource with this name. So i edited through a LDAP Admin tool manually and added...
  6. Replies
    3
    Views
    1,859

    root email alias

    I followed the Tutorial UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and Zimbra Admin UI 6.0 - Zimbra :: Wiki

    and it says



    As I did this, I now dont have an Email-Alias for "root@mydomain.de"...
  7. Ok, i finally solved it after checking all LDAP...

    Ok, i finally solved it after checking all LDAP user logins.... I got high-security passwords for the users zimbra, zmposixroot and zmposix. It seems like the password for zmposix included one or...
  8. Ok, if noone has an answer, can soembody confirm...

    Ok, if noone has an answer, can soembody confirm that the fact that I can't even su to the user I can see when running getent passwd indicates that the error must be in PAM? When I try to su to my...
  9. Ok, getent passwd is running again, it shows me...

    Ok, getent passwd is running again, it shows me my user:


    chef:*:1002:10002:DomainAdminTest:/home/chef:

    I followed UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and Zimbra Admin UI 6.0 - Zimbra ::...
  10. Ok, for some reason when I run getent passwd, I...

    Ok, for some reason when I run getent passwd, I cant see the users anymore. I probably messed up the configuration now, as two hours ago it was still working. However, I could not su to the user I...
  11. [SOLVED] PAM and LDAP on CentOS - please help

    Hi everybody,

    I still just cant manage to get Zimbra running with Samba and LDAP on a CentOS Server. This is what I get when I try to join the domain:


    check_ntlm_password: Checking password...
  12. Replies
    5
    Views
    2,719

    Password Migration from SUSE / Blowfish

    Hi everybody,

    I am trying to migrate User Passwords from a SUSE 10 Server to Zimbra on CentOS. As war as I can see, the Hashs in /etc/shadow on the SUSE machine are encrpyted with Blowfish...
  13. Replies
    3
    Views
    1,811

    Anybody? My PAM-system-auth: #%PAM-1.0 #...

    Anybody? My PAM-system-auth:


    #%PAM-1.0
    # This file is auto-generated.
    # User changes will be destroyed the next time authconfig is run.
    auth required pam_env.so
    auth ...
  14. Replies
    3
    Views
    1,811

    Im still fighting on this issue.... I had it...

    Im still fighting on this issue.... I had it working, but it seems like after restarting the server, I am back with the problem.

    I now get

    smbclient -U user //zimbra.vwl.tu-darmstadt.de/user...
  15. Replies
    3
    Views
    1,811

    Problem creating Users

    Hi everybody,

    I have set up a Zimbra Environment on a Suse Linux Enterprise Server 10 with Samba and LDAP. I can create users through the Admin Console without problems. However, I cant connect a...
  16. Replies
    0
    Views
    888

    zmposix not binding

    Ok, we got close to our goal setting up the Samba environment.

    However, one problem is left. The zmposix user wont bind. The zimbra.log shows the following:


    Dec 11 20:52:22 zimbra slapd[460]:...
  17. Replies
    10
    Views
    4,176

    Ok, this problem is solved, we had a problem with...

    Ok, this problem is solved, we had a problem with the samba.schema/ldif.... :rolleyes:
  18. Replies
    10
    Views
    4,176

    Well, we managed to solve the problem with the...

    Well, we managed to solve the problem with the zmposixroot-account which was generated with faulty properties. So now we can search and connect with the zmposixroot-credentials.

    The problem...
  19. Replies
    10
    Views
    4,176

    Yes, you were right. I followed now these...

    Yes, you were right. I followed now these intructions
    UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and Zimbra Admin UI 6.0 - Zimbra :: Wiki

    Now I got another problem. The smbd.log file shows me


    ...
  20. Replies
    10
    Views
    4,176

    [SOLVED] Zimbra - Samba issue

    Hi everybody,

    I'm trying to get Zimbra in connection with LDAP and Samba working. However, whatever I try, the log.smbd file always shows me the following error.


    Does anybody know what might...
Results 1 to 20 of 22