Search:

Type: Posts; User: soundmaster80; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    10,083

    ok, i have it running on (ipaddress):7070....

    ok, i have it running on (ipaddress):7070. however it's still running also on port 80. how do i get it to completely change to 7070 or be able to change the port to whatever i want. i've read several...
  2. Replies
    7
    Views
    10,572

    are filters fixed in this release

    i noticed in a previous post i believe in installation that filters thru the website were not being saved. this was a big concern for me, is this fixed in the current release. thanks :)
  3. Replies
    8
    Views
    10,083

    where do i go from here

    i got that working but now how do i get the other/new port work working. do i just point the browser directly to 7070. or where do i configure the server for the login page. forgive my ignorance but...
  4. Replies
    1
    Views
    3,552

    just slow responsiveness....why?

    i love the software and there isn't much that i would like to change for my site.
    however i would like to know why it's so SLOW to start/restart the service either on bootup or running. :confused:...
  5. Replies
    6
    Views
    3,699

    thank you, this was big to me i couldn't find...

    thank you, this was big to me i couldn't find it....dumb me :confused:
    gives me reason to move back to this
  6. Replies
    6
    Views
    3,699

    mail folder filters?

    lol. i have no idea how it would be implemented or it may even be already but i would like to see mail filtering. (ex. subject contains "x" sent to "y" folder)

    just a thought...i'm sure it's on...
  7. knightrider2000, probably what you need to do is...

    knightrider2000, probably what you need to do is step away from the computer and bring a licensed professional in to fix your problems. :eek: probably there is a capable geek near you. this is...
  8. Replies
    3
    Views
    3,350

    oddly enough, i re-installed for another reason....

    oddly enough, i re-installed for another reason. i went back and tested and it added it just fine. leaving me clueless, however i've been left that way before...no biggie :D
  9. Replies
    3
    Views
    3,350

    cannot add a domain

    currently i have zimbra installed on fedora core 4. I go to the admin page to configure a new domain, but when i click finish to save it...nothing happens. apparantly it doesn't hang or anything...
  10. Replies
    1
    Views
    3,726

    Debian Port update?

    I am very curious about the status of a debian port from any user. I understand that yeslinux was looking to use this, as are several others waiting. Personally, this software blows anything i've...
Results 1 to 10 of 10