Search:

Type: Posts; User: mmrc-mike; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    4,407

    perfect, thank SPremeau !

    perfect, thank SPremeau !
  2. Replies
    1
    Views
    968

    maybe read first .... thanks to SPremeau in...

    maybe read first ....

    thanks to SPremeau in http://www.zimbra.com/forums/migration/11932-solved-imapsync-invalid-date-format.html

    solotion is:
  3. Replies
    1
    Views
    968

    imapsync date string error

    Hi,


    today I want start syncing the mail accounts from out old zimbra 5 to zimbra 8 using imapsync.

    After installing imapsync and libdate-manip-perl
    I get the following message:


    + NO...
  4. Ok, one step closer to the solution. up to...

    Ok, one step closer to the solution.

    up to now, I used a second hostname to access the host, because the server will replace the old zimbra 5 mail server soon. So i always accessed with the IP or...
  5. SPNEGO GSSException: Defective token detected

    Hi all,


    I just set up the new ZCS 8 and try to get SSO with SPNEGO working.


    I followed https://github.com/Zimbra-Community/zimbra-sources/blob/master/main/ZimbraServer/docs/spnego.txt this...
  6. Yeah thanks bill! On the weekend I took a look...

    Yeah thanks bill!

    On the weekend I took a look into autoprovisioning and now it works. I can authentificate my users on the windows domain, using kerberos and mail accounts are create...
  7. Active Directory Auth but no Accounts visible

    Dear all,

    I installed a new ZCS 8 on Ubuntu 12.04. I set up the GAL after a posting I found here with some special LDAP Query instead of the native AD mode, it's working fine. But for the User...
Results 1 to 7 of 7