Search:

Type: Forum Threads; User: AutootuA; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. ZMZTOZMIG and Export Issue

    Started by AutootuA, 07-25-2011 08:24 AM
    • Replies: 1
    • Views: 810
    Last Post: 08-10-2012 02:18 AM
    by padraig  Go to last post
  2. "A network service error has occurred."

    Started by AutootuA, 11-15-2011 09:19 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,493
    Last Post: 11-15-2011 09:31 AM
    by AutootuA  Go to last post
  3. [SOLVED] Blank Admin Screen

    Started by AutootuA, 10-05-2010 09:32 AM
    • Replies: 4
    • Views: 1,314
    Last Post: 10-06-2010 06:35 AM
    by AutootuA  Go to last post

    Forum:
    Installation

    • Replies: 4
    • Views: 1,549
    Last Post: 02-19-2010 10:42 AM
    by AutootuA  Go to last post
  4. Securing Ubuntu Server running Zimbra

    Started by AutootuA, 02-16-2010 11:04 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,389
    Last Post: 02-17-2010 07:53 AM
    by jummo  Go to last post
  5. [SOLVED] mail.domain.com Instead of domain.com

    Started by AutootuA, 02-11-2010 03:10 PM
    • Replies: 1
    • Views: 964
    Last Post: 02-11-2010 08:27 PM
    by AutootuA  Go to last post

    Forum:
    Installation

  6. 5.0.19 <-> 5.0.19 Migration

    Started by AutootuA, 02-11-2010 07:47 AM
    • Replies: 7
    • Views: 1,205
    Last Post: 02-11-2010 02:54 PM
    by AutootuA  Go to last post

    Forum:
    Migration

  7. Anyone successfully moved Zimbra to a new server?

    Started by AutootuA, 02-09-2010 10:26 AM
    • Replies: 7
    • Views: 995
    Last Post: 02-10-2010 06:55 AM
    by AutootuA  Go to last post
    • Replies: 5
    • Views: 5,591
    Last Post: 11-06-2009 06:34 AM
    by AutootuA  Go to last post
  8. Moving to new/bigger drives

    Started by AutootuA, 10-28-2009 07:17 AM
    • Replies: 7
    • Views: 1,020
    Last Post: 10-29-2009 06:40 AM
    by AutootuA  Go to last post
  9. Zimbra/Ubuntu Security ?

    Started by AutootuA, 10-19-2009 11:07 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,002
    Last Post: 10-20-2009 03:38 AM
    by dave_kempe  Go to last post

    Forum:
    Installation

  10. Upgrading Zimbra and OS

    Started by AutootuA, 09-29-2009 07:33 AM
    • Replies: 1
    • Views: 981
    Last Post: 09-29-2009 12:40 PM
    by wedge  Go to last post

    Forum:
    Installation

  11. [SOLVED] ONE user having password problems.

    Started by AutootuA, 07-20-2009 08:22 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,120
    Last Post: 07-24-2009 06:09 AM
    by AutootuA  Go to last post
  12. Moved: [SOLVED] ONE user having password problems.

    Started by AutootuA, 07-20-2009 08:37 AM
    • Replies: -
    • Views: -
    Last Post: 07-20-2009 08:22 AM
    by AutootuA  Go to last post

    Forum:
    Users

  13. [SOLVED] Port 25 problem

    Started by AutootuA, 04-30-2008 11:21 AM
    • Replies: 2
    • Views: 1,599
    Last Post: 04-30-2008 01:00 PM
    by AutootuA  Go to last post

    Forum:
    Installation

  14. Relay Access Denied

    Started by AutootuA, 01-31-2008 03:49 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Replies: 34
    • Views: 10,884
    Last Post: 02-07-2008 09:26 AM
    by dwmtractor  Go to last post
  15. Multiple Domain Mail Issue

    Started by AutootuA, 01-17-2008 03:06 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,462
    Last Post: 01-17-2008 06:48 PM
    by mmorse  Go to last post

    Forum:
    Installation

  16. New Installation - Will not recieve mail???

    Started by AutootuA, 12-14-2007 09:30 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,887
    Last Post: 12-17-2007 07:35 AM
    by AutootuA  Go to last post

    Forum:
    Installation

  17. Thunderbird and Lightning

    Started by AutootuA, 09-21-2007 12:47 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 5,913
    Last Post: 10-24-2007 03:38 PM
    by bjquinn  Go to last post
    • Replies: 6
    • Views: 15,366
    Last Post: 09-13-2007 07:22 AM
    by mmorse  Go to last post

    Forum:
    Installation

    • Replies: 5
    • Views: 1,336
    Last Post: 09-11-2007 07:38 PM
    by mmorse  Go to last post

    Forum:
    Installation

  18. Setting up BIND9

    Started by AutootuA, 09-09-2007 11:10 AM
    • Replies: 3
    • Views: 8,608
    Last Post: 09-10-2007 09:15 AM
    by dwmtractor  Go to last post

    Forum:
    Installation

  19. [SOLVED] Send Mail -&gt; YES Receive Mail -&gt; NO

    Started by AutootuA, 08-24-2007 03:53 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 3,082
    Last Post: 08-31-2007 12:35 PM
    by AutootuA  Go to last post

    Forum:
    Installation

Results 1 to 23 of 23