Results 1 to 4 of 4

Thread: connecting to zimbra server from evolution gives error

  1. #1
    lanlife is offline New Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    8

    Default connecting to zimbra server from evolution gives error

    Hello
    I am trying to evaluate zimbra from my company.I installed the opensource version succesfully but i was not able to use evolution mail with it.I created a domain apart from the host i installed zimbra with e.g i used zimbra.example.com and also created another domain of mail.example.com inside zimbra application.Then i created accounts under the zimbra.example.com and also mail.example.com.But i can only receive mail on zimbra.insintranet.com not the user on the mail.example.com from evolution.I get password error from mail.example.com.Also a have a postfix server already running but i don't know to migrate the mail on the server to zimbra server.Any form of help will be appreciated.
    Thank You
    Lan
    Last edited by lanlife; 04-30-2007 at 06:16 AM.

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Make sure your TLS/SSL settings are correct.

  3. #3
    lanlife is offline New Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Rep Power
    8

    Post

    Thank you i was able to configure the evolution mail by changing the authentification type on the zimbra server.But i still have problem trying to configure outlook for zimbra.I get this error "Sending and receiving' reported error (0x800CCC92) : 'Your e-mail server rejected your login. Verify your user and password in your account properties.Under Tools, click E-mail account.The server responded: -ERR only valid after entering TLS mode'
    And i have checked the "my server authentification" during outlook configuration and also follow the instruction from this forum.I wanted to know the different between SSL and TLS, and did outlook support tls.
    Thank you
    Lan

  4. #4
    bryanr is offline Trained Alumni
    Join Date
    May 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    8

    Default

    how do you turn off TLS auth on the server. I don't want to require ssl for mail access, but I do want to require smtp auth. Bryan

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  2. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •